Γιοβάνοβιτς: «Είμαστε απογητευμένοι, περινάμε περισσότερα πράγματα στο σημερινό παιχνίδι»

Γιοβάνοβιτς: «Είμαστε απογητευμένοι, περινάμε περισσότερα πράγματα στο σημερινό παιχνίδι»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ήττα και τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού, υποστήριξε πως άξιζε περισσότερα η ομάδα του κόντρα στην Μπράγκα.

Στην κλήρωση των ομίλων του UEFA Europa League τελικά θα συμμετέχει ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα – αποκλεισμό (0-1) από την Μπράγκα στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ήττα από την Μπράγκα με 1-0 και τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη συνέχεια του UEFA Champions League υποστήριξε πως οι «πράσινοι» άξιζαν περισσότερα από την εικόνα τους κόντρα στους Πορτογάλους.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Μπράγκα 0-1: Μπρούμα και αστέρια τέλος για τους «πρασίνους»

Επικρατεί ικανοποίηση για την εμφάνιση σας ή απογοήτευση για τον αποκλεισμό;

«Απογοήτευση για το αποτέλεσμα γιατί υπήρχαν οι συνθήκες να ανατρέψουμε τος εις βάρος μας σκορ και υπάρχει απογοήτευση και για τα δύο παιχνίδια αλλά ιδιαίτερα σήμερα θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα.

Νομίζω πως περισσότερο ήταν ένα απαιτικό παιχνίδι με μεγάλο ρυθμό γιατί η Μπράγκα δεν προσπαθούσε να παίζει ποδόσφαιρο αλλά έπαιξε με μεγάλες μεταβιβάσεις και εμείς παλεύαμε για δεύτερη μπάλα. Αρκετές αποφάσεις που έπρεπε να πάρουμε δεν ήταν σωστές, αν ήταν λίγο καλύτερες, αν είχαμε λίγο παραπάνω ψυχραιμία στο τελείωμα των φάσεων θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Η εικόνα της ομάδας σας ικανοποιεί;

«Είναι αυτό που σίγουρα μας ικανοποιεί, είμαστε ομάδα ανταγωνιστική, οι εμπειρίες από τα δύο τελευταία ματς και ιδιαίτερα σήμερα μας αφήνουν μια πίκρα για την εξέλιξη, επικρατεί απογοήτευση, περινάμε περισσότερα πράγματα στο σημερινό παιχνίδι, παλέψαμε γιατί είχαμε και μια μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο. Ο στόχος μας ήταν η πρόκριση στους ομίλους όταν τη χάνεις αδικώντας τον εαυτό σου σίγουρα σε απασχολεί για τη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ