ΑΕΚ: Ο δρόμος για τους ομίλους περνάει από τη Νέα Φιλαδέλφεια

ΑΕΚ: Ο δρόμος για τους ομίλους περνάει από τη Νέα Φιλαδέλφεια

Η ΑΕΚ υποδέχεται στην Αντβέρπ με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα που θα της δώσει την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.

Τα… ρέστα της για τη μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του UEFA Champions League θα δώσει η ΑΕΚ απόψε (30/8, 22:00) στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στην Αντβέρπ.

Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα θέλει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από το πρώτο παιχνίδι στην Αμβέρσα και με τον κόσμο στο πλευρό του θα επιδιώξει να γυρίσει… τούμπα το ματς. Κάτι που θα σημάνει και την επιστροφή της Ένωσης στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έπειτα από τη σεζόν 2018-19.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν χθες (29/8) την προετοιμασία τους για τη μεγάλη αναμέτρηση, με τον Αργεντίνο τεχνικό να βλέπει τον Λιβάι Γκαρσία να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση, αποφασίζοντας να τον συμπεριλάβει κανονικά στην αποστολή.

Σημαντική και η επιστροφή του Τσίτσαν Στάνκοβιτς που έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς, κάτι που σημαίνει πως είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι, με τον Αλμέιδα να αναμένεται να του δώσει θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με την Αντβέρπ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ