Νάπολι: Ανακοίνωσε τον Γέσπερ Λίντστρομ από την Άιντραχτ

Νάπολι: Ανακοίνωσε τον Γέσπερ Λίντστρομ από την Άιντραχτ

Παίκτης της Νάπολι έγινε με κάθε επισημότητα ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, Γέσπερ Λίντστρομ, τον οποίο απέκτησαν οι πρωταθλητές Ιταλίας έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Την έβδομη της μεταγραφή για το φετινό καλοκαίρι ανακοίνωσε η Νάπολι, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να κάνουν δικό τους τον ταλαντούχο 23χρονο Δανό μεσοεπιθετικό, Γέσπερ Λίντστρομ, δανεικό με οψιόν αγοράς 25 εκατομμύρια ευρώ το επόμενο καλοκαίρι από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Παρά τη συμφωνία για μονοετή δανεισμό μεταξύ των δύο συλλόγων, ο Λίντστρομ υπέγραψε ήδη το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ιταλίας, το οποίο είναι διάρκειας 5 ετών, μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Διαβάστε επίσης: «Θέλει και ο Σολμπάκεν Ολυμπιακό»

Η Άιντραχτ είχε δαπανήσει 7 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει από την Μπρόντμπι το καλοκαίρι του 2021. Με τον Γερμανικό σύλλογο κατέγραψε 80 συμμετοχές, με 14 γκολ και 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κατέκτησε και το UEFA Europa League τη σεζόν 2021/22.

Όσον αφορά την Νάπολι, ο Λίντστρομ αποτελούσε την εναλλακτική του Γκάμρι Βέιγκα, ο οποίος αποφάσισε να αθετήσει την συμφωνία του με τον σύλλογο του Ιταλικού νότου και να μεταγραφεί στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ