Η 11άδα της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με την Αντβέρπ

Η 11άδα της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με την Αντβέρπ

Οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για τον επαναληπτικό με την Αντβέρπ (22:00).

Με τον Πόνσε στην κορυφή της επίθεσης και τους Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ και Τσούμπερ στην τριάδα πίσω από τον Αργεντινό επιθετικό παρατάσσει την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα στη ρεβάνς με την Αντβέρπ (22:00), για τα play offs του Champions League.

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, με τους Ρότα, Μουκουντί, Βίντα και Χατζισαφί στην τετράδα της άμυνας. Οι Σιμάνσκι και Πινέδα θα είναι στα χαφ, με τους Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ και Τσούμπερ πίσω από τον Πόνσε.

Διαβάστε επίσης: Επιμένουν στο Βέλγιο: «Ο Αμούζου στον Ολυμπιακό;»

Η 11άδα της ΑΕΚ: Στάνκβιτς, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβις, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Πόνσε.

Οσον αφορά στον Λιβάι Γκαρσία, ο διεθνής άσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων και έμεινε εκτός αποστολής.

Στον πάγκο της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Γκίνης, Μοχαμάντι, Γιόνσον, Αραούχο, Ελίασον, Μάνταλος, Μήτογλου, Γαλανόπουλος, Σιντιμπέ, Πισάρο.

Η ενδεκάδα της Αντβέρπ: Μπουτέζ, Ντε Λατ, Μπαλικβίσα, Αλντερβάιρελντ, Μούχα, Γιάνσεν, Βάινς, Εκέλενκαμπ, Κεϊτά, Κουλιμπαλί, Φερμέιρεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ