Επιμένουν στο Βέλγιο: «Ο Αμούζου στον Ολυμπιακό;»

Επιμένουν στο Βέλγιο: «Ο Αμούζου στον Ολυμπιακό;»

Οργιάζουν οι φήμες και τα σενάρια από το Βέλγιο για μεταγραφή του Φράνσις Αμούζου από την Άντερλεχτ στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός εμπλέκεται συνεχώς σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια και φήμες στο εξωτερικό, με τους Βέλγους να τον βάζουν γερά στο παιχνίδι της απόκτησης του Φράνσις Αμούζου από την Άντερλεχτ.

Λίγες μέρες πριν το κλείσιμο του καλοκαιρινού παραθύρου των μεταγραφών και φέρνουν τους ερυθρόλευκους πολύ κοντά σε deal με την ομάδα των Βρυξελλών για τον ταχύτατο εξτρέμ. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει ήδη χτυπήσει την… πόρτα της Αντερλεχτ για τον 24χρονο και δεν «παίζει» μόνος του με την Μπέρνλι επίσης να ενδιαφέρεται για να τον κάνει δικό της.

Όπως αναφέρει το «HLN», ο Αμούζου είναι έτοιμος να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Άντερλεχτ και μάλιστα τονίζεται ότι φάνηκε στο ματς με τη Σαρλερουά εντός έδρας (2-1) για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος να χαιρετάει τον κόσμο

Παράλληλα, από το δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι Πειραιώτες είναι σε διαρκή επικοινωνία με την πλευρά των Βέλγων και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και μάλιστα άμεσα. Αξίζει να σημειωθεί πως τα ΜΜΕ στο Βέλγιο γράφουν ότι ο Αμούζου θέλει να πάει στον Ολυμπιακό με στόχο να βρεθεί πιο κοντά στην Premier League.

Μάλιστα, βάζουν στο κόλπο για τον 24χρονο και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ υπογραμμίζουν πως οι συζητήσεις των δυο πλευρών συνεχίζονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ