Κλοπ : «Ο αριθμός των γκολ που έχουμε πετύχει είναι τρελός»

Κλοπ : «Ο αριθμός των γκολ που έχουμε πετύχει είναι τρελός»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την επιθετική λειτουργία της Λίβερπουλ κι αναφέρθηκε στον σπουδαίο αριθμό των γκολ που έχει σκοράρει η ομάδα του.

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως ο αριθμός των γκολ που σημείωσε η Λίβερπουλ στο εφετινό Champions League είναι τρελός. Ο Γερμανός τεχνικός εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με την έως τώρα πορεία της ομάδας του, ενώ τόνισε πως οι «κόκκινοι» έχουν δρόμο ακόμα μπροστά τους για να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο.

Αρχικά, ο Κλοπ τόνισε στην ιστοσελίδα της UEFA: «Ειλικρινά, πρέπει να πω ότι εκπλαγήκαμε κάπως όταν νικήσαμε 5-0 την Πόρτο, καθώς πρόκειται για τοπ ομάδα. Ήταν εντυπωσιακό, για να είμαι ειλικρινής κι εγώ εντυπωσιάστηκα».

Ο Γερμανός τεχνικός συνέχισε λέγοντας: «Ο αριθμός των γκολ που πετύχαμε είναι απλά τρελός. Πετύχαμε 2 φορές από 7 τέρματα και 2 φορές από 5 τέρματα. Αυτό είναι πραγματικά τρελό, διότι δεν είμαστε Μπαρτσελόνα, ούτε Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπάγερν Μονάχου. Είμαστε Λίβερπουλ, και βρισκόμαστε στο δρόμο του να γίνουμε μια πολύ καλή ομάδα. Το να παρουσιάζουμε επιδόσεις τόσου υψηλού επιπέδου είναι τέλειο. Για να συνοψίσω, ήταν μια τρελή πορεία. Αλλά εν πάση περιπτώσει, κερδίσαμε τη θέση μας εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ