Γκουαρντιόλα: «Πιο εύκολο να κάνουμε το repeat στο Champions League»

Γκουαρντιόλα: «Πιο εύκολο να κάνουμε το repeat στο Champions League»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, μίλησε για τον στόχο του repeat του Champions League κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου του αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τον τίτλο της, με την πρώτη πράξη να ξεκινάει την Τρίτη (19/09), όπου υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο «Έτιχαντ» για την πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Champions League 2023/24.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας και Ευρώπης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης και τόνισε πως θα είναι εύκολο η ομάδα του να ξανασηκώσει την κούπα με τα… μεγάλα αυτιά.

Διαβάστε επίσης: Η εξήγηση για τις αλλαγές Ποντένσε – Μασούρα αλλά και για την ανακοίνωση του Μπιανκόν…

«Θα είναι πιο εύκολο. Το πιο δύσκολο να κερδίσουμε είναι το πρώτο. Είναι απίστευτο για εμάς, αλλά είναι μόνο ένα. Αύριο είναι το πρώτο βήμα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους πρώτους τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικό οι παίκτες να μην αισθάνονται χαλαροί.

Για τον σύλλογό μας το να κερδίσει το Champions League είναι απίστευτο, αλλά σε προοπτική πόσοι σύλλογοι έχουν κερδίσει ένα Champions League; Πολλοί. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ιδιαίτερο με ένα μόνο, αλλά είμαστε απίστευτα περήφανοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Καταλανός κόουτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ