Αρτέτα: «Αξίζουμε να είμαστε στο Champions League»

Αρτέτα: «Αξίζουμε να είμαστε στο Champions League»

Η Άρσεναλ με τον Μικέλ Αρτέτα στο τιμόνι επιστρέφει στο Champions League, μετά από τη σεζόν 2016-17 στη διοργάνωση με τον Ισπανό να δηλώνει πως δίκαια βρίσκεται εκεί η ομάδα του.

Η Άρσεναλ αξίζει να αγωνίζεται στο Champions League αυτή τη σεζόν, δήλωσε σήμερα (19/9) ο  Μικέλ Αρτέτα και πρέπει να αξιοποιήσει στο έπακρο την επιστροφή του στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης μετά από έξι χρόνια απουσίας.

Η Άρσεναλ, η οποία επιστρέφει στο Champions League για πρώτη φορά μετά την περίοδο 2016-17, αντιμετωπίζει την PSV Αϊντχόφεν, τη νικήτρια του Europa League, Σεβίλλη και την Λανς στον 2ο όμιλο.

Διαβάστε επίσης: Η σπασμένη βιτρίνα του Champions League

«Κάθε φορά που έβλεπα το Champions League και δεν ήμασταν εκεί, το ένιωθα… Αυτός ο σύλλογος πρέπει να είναι στο Champions League», είπε ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την PSV στο «Emirates».

Αναλυτικά όσα είπε ο Αρτέτα:

«Είμαστε εδώ και τώρα πρέπει να το αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Είναι πάντα μια διαδικασία μάθησης. Νομίζω ότι βελτιωθήκαμε σαν ομάδα, και αξίζουμε να είμαστε εδώ. Είμαστε περήφανοι και ενθουσιασμένοι. Έχει περάσει πολύς καιρός για τον σύλλογο από τότε που ήμασταν στη διοργάνωση, και για μένα είναι η πρώτη φορά ως προπονητής, οπότε ανυπομονώ πραγματικά για αυτό.»

«Πρέπει να το αντιμετωπίζουμε όπως κάθε άλλο παιχνίδι. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σκληρούς αντιπάλους κάθε εβδομάδα στην Premier League. Δεν θα είναι διαφορετικά αύριο. Θα παίξουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι συνηθισμένοι να κερδίζουν και θα είναι ένα πολύ δύσκολο τεστ, είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

Η Άρσεναλ θα αγωνιστεί χωρίς τον επιθετικό Γκάμπριελ Μαρτινέλι, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει με μυϊκό τραυματισμό στη νίκη της στην Premier League με 1-0 στην Έβερτον την Κυριακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ