Γιουνγκ Μπόις – Λειψία 1-3: «Ταύροι» στην Ελβετία

Γιουνγκ Μπόις – Λειψία 1-3: «Ταύροι» στην Ελβετία

Η Λειψία ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στο Champions League επικρατώντας 1-3 στη Βέρνη, της Γιουνγκ Μπόις. Το «καθάρισαν» στο τέλος οι Γερμανοί.

Η Λειψία ήταν καλύτερη από τη Γιουνγκ Μπόις καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στην Ελβετία και κατάφερε να πάρει το διπλό με 1-3 στην πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Champions League.

Οι «Ταύροι» με γκολ από τα αποδυτήρια κατάφεραν να προηγηθούν με τον Γάλλο, Σιμακάν να πετυχαίνει το πιο γρήγορο γκολ της φετινής διοργάνωσης στο 3ο λεπτό.

Διαβάστε επίσης: Μίλαν – Νιούκαστλ 0-0: Άσφαιροι οι ροσονέροι στην πρεμιέρα

Ο Γάλλος αμυντικός πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ράουμ και μετά από κόντρα πάνω σε αμυντικό και κακό υπολογισμό της φάσης από τον τερματοφύλακα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Η Γιουνγκ Μπόις μπόρεσε να ισορροπήσει το παιχνίδι στη συνέχεια και με τον Ελία, ισοφάρισε στο 33′ για να τελειώσει το ημίχρονο με το σκορ στο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η Λειψία αύξησε την πίεση για να βρει το γκολ της νίκης και αφού έχασε πολλές ευκαιρίες μέσα στην περιοχή τη λύση έδωσε ο κεραυνός του Σλάγκερ στο 73′. Ο Αυστριακός με δυνατό ξερό σουτ που κατέληξε χαμηλά στην αριστερή γωνία του Ρασιόπι, έκανε το 1-2 για τους Γερμανούς.

Το τελικό 1-3 «έγραψε» ο Σέσκο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι Ελβετοί είχαν βγει μπροστά για να αναζητήσουν το γκολ της ισοφάρισης και η Λειψία έφυγε στην αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Σλοβένο που πλάσαρε τον αβοήθητο Ρασιόπι για το διπλό των «Ταύρων».

Η Λειψία πήρε τους 3 πόντους και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, σε έναν όμιλο που βρίσκονται η Μάντσεστερ Σίτι και ο Ερυθρός Αστέρας.

Γιούνγκ Μπόιζ (Βίκι): Ρασιόπι, Γιάνκο (69′ Μπλουμ), Αμεντά, Καμαρά, Μπενίτο, Νιάς (85′ Ενσαμέ), Λοπέρ (77′ Μάλες), Γκαρσία (77′ Πέρσον), Ελία, Ούγκρινιτς, Ίτεν (70′ Γκανβουλά)

Λειψία (Ρόζε): Μπλάσβιχ, Χένρικς, Ράουμ, Λουκεμπά, Σλάγκερ, Καμπλ, Σιμακάν, Φόρζμπεργκ (80′ Μπαουμγκάρτνερ), Σίμονς (88′ Βέρνερ), Οπεντά (88′ Λενζ), Πόουλσεν (64′ Σέσκο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ