Τονάλι: «Δεν ξέρω αν ο πατέρας μου θα υποστηρίζει τη Μίλαν ή τη Νιουκάστλ»

Τονάλι: «Δεν ξέρω αν ο πατέρας μου θα υποστηρίζει τη Μίλαν ή τη Νιουκάστλ»

Ο Σάντρο Τονάλι μετακόμισε το καλοκαίρι από τη Μίλαν στη Νιουκάστλ και απόψε αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του, για την πρεμιέρα του Champions League.

Απόψε στο «San Siro», η Μίλαν αντιμετωπίζει την Νιουκάστλ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, σε ένα παιχνίδι που είναι μία πολύ ιδιαίτερη περίσταση για τον Σάντρο Τονάλι.

Ο Ιταλός χαφ το καλοκαίρι που πέρασε πήρε μεταγραφή από τη Μίλαν, στη Νιουκάστλ και με κόστος 70.000.000 έγινε ο ακριβότερος Ιταλός ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης: Πως ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ελλάδα (vid)

Ο ίδιος, το καλοκαίρι του 2020 είχε επιλέξει τους «Ροσονέρι» από την Ίντερ, σε μία κόντρα των δύο ομάδων του Μιλάνου, για το ποια θα τον αποκτήσει.

Ο πατέρας του, όπως και ο Σάντρο υποστήριζαν τη Μίλαν και τώρα ο νέος παίκτης της Νιουκάστλ, τίθεται αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα.

Στο μυαλό του Τονάλι γυρίζει το ερώτημα αν ο πατέρας του θα υποστηρίζει τη μεγάλη του αγάπη τη Μίλαν, ή τον ίδιο και τη Νιουκάστλ.

Ο πατέρας του μάλιστα έχει εισιτήριο διαρκείας για τα παιχνίδια της Μίλαν εδώ και αρκετά χρόνια και ο Σάντρο ανέφερε:

«Δεν ξέρω ποιον θα υποστηρίζει. Δεν θέλω να βρεθώ στο κεφάλι του αλλά νομίζω ότι θα νοιάζεται για μένα! Ελπίζω να με υποστηρίζει αλλά είναι δύσκολο να αλλάξεις τη γνώμη ενός οπαδού για την ομάδα του. Πιστεύω ότι θα υποστηρίζει την Μίλαν και θα υποστηρίζει εμένα. Να θέλει άραγε ισοπαλία;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ