Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Γουνάιτεντ: To πρώτο μεγάλο ραντεβού γεμάτο ερωτηματικά (vid)

Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Γουνάιτεντ: To πρώτο μεγάλο ραντεβού γεμάτο ερωτηματικά (vid)

Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναμετρώνται απόψε (20/9, 22:00) για την πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Champions League.

Ξεκίνησε το Champions League και το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της διοργάνωσης, ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι γεγονός.

Απόψε (20/9, 22:00), οι πρωταθλητές Γερμανίας, στη 16η συνεχόμενη παρουσία τους στο Champions League, θέλουν να συνεχίσουν το σερί των 34 αήττητων αγώνων στη φάση των ομίλων, ενώ από την άλλη, οι «κόκκινοι διάβολοι» επιστρέφουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά τη σεζόν 2021-22, όπου αποκλείστηκαν στην φάση των «16» από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: 372 ημέρες μετά με τελείως διαφορετικά δεδομένα

Η Μπάγερν, με την προσθήκη του Χάρι Κέιν, δείχνει να βρήκε τον κρίκο της αλυσίδας που έλειπε στην επιθετική γραμμή της και μαζί με τους Σανέ, Γκνάμπρι, Μουσιάλα και Κομάν, θα εναλλάσσονται στις θέσεις τις επίθεσης. Στις πρώτες αγωνιστικές, ο Άγγλος επιθετικός μοιάζει να αποκτά αυτοματισμούς με τους νέους του συμπαίκτες και με τον καιρό αυτό το κομμάτι θα βελτιώνεται. Απόψε ωστόσο, θα κληθούν να περάσουν το πρώτο μεγάλο τους εμπόδιο.

Την ίδια ώρα, η Γιουνάιτεντ, ενισχύθηκε με τον νεαρό Χόιλουντ για την κορυφή της επίθεσης, τον Σοφιάν Άμραμπατ και τον Μέισον Μάουντ για τη μεσαία γραμμή, να ξεχωρίζουν. Ωστόσο, η «ρίξη» ανάμεσα στον Σάντσο και τον Τεν Χαγκ, έθεσε τον Άγγλο εκτός ομάδας, με τον Ολλανδό τεχνικό να δηλώνει πως ίσως να μην αγωνιστεί ξανά για την ομάδα ο νεαρός εξτρέμ. Τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ όμως, καθώς ο Άντονι βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες από πρώην συντρόφους του για σωματικές επιθέσεις και έχει τεθεί και αυτός εκτός ομάδας μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Η τελευταία συνάντηση ανάμεσά τους

Τελευταία φορά που Μπάγερν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συναντήθηκαν στο Champions League, ήταν τη σεζόν 2013-14, στην προημιτελική φάση. Εκεί, μετά το 1-1 (Βίντιτς 58’-Σβάινσταϊγκερ 67’) του «Old Trafford», οι Βαυαροί πήραν την πρόκριση μετά το 3-1 (Μάντζουκιτς 59’, Μίλερ 68’, Ρόμπεν 76’-Εβρά 57’), επί των Άγγλων.

Η Μπάγερν θέλει να κάνει την 14η συνεχόμενη νίκη της σε παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Champions League και να ξεκινήσει με το δεξί τη φετινή ευρωπαϊκή της σεζόν. Ταυτόχρονα, η Γιουνάιτεντ των πολλών προβλημάτων θέλει μέσα από την Ευρώπη να «φτιάξει» την ψυχολογία της και να επανέρθει στο δρόμο των επιτυχιών.

Μένει να δούμε τα νέα δεδομένα στις δύο ομάδες πως θα επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως προβλέπεται άλλη μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Επιμέλεια: Γιάννης Νικολόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ