Άντονι: «Είμαι αθώος – Συνεργάζομαι με την αστυνομία για να βρεθεί η αλήθεια»

Άντονι: «Είμαι αθώος – Συνεργάζομαι με την αστυνομία για να βρεθεί η αλήθεια»

Ο Άντονι έχει πλέον τεθεί εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον συνεργάζεται με τις αρχές για να αποδείξει την αθωότητά του, όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

Ο Άντονι μένει εκτός προπονήσεων στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι να βρεθεί η αλήθεια στην υπόθεση, που κατηγορείται για βιαιοπραγίες κατά δύο γυναικών.

Ο Βραζιλιάνος κατηγορείται από τη σύντροφό του για ενδοοικογενειακή βία, με τον ακραίο επιθετικό των «Κόκκινων Διαβόλων» να αρνείται κάθε κατηγορία.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Μπαίνουν οι διεθνείς, τι συμβαίνει με Γκος, Φαλ, ΜακΚίσικ – Τα νεότερα με Πίτερς και Πάπας

Ο Άντονι με story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέφερε πως συνεργάζεται με την αστυνομία, προκειμένου να βρεθεί η αλήθεια και να αποδείξει την αθωότητά του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Άντονι:

«Έχω συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απουσιάσω, ώστε να απαντήσω στις εναντίον μου κατηγορίες. Ήταν μία κοινή απόφαση, ώστε να αποφύγω τον αποπροσανατολισμό των συμπαικτών μου και ανεπιθύμητη συζήτηση γύρω από την ομάδα.

Θέλω να επαναλάβω την αθωότητά μου για τα πράγματα για τα οποία κατηγορούμαι και είμαι σε πλήρη συνεργασία με την αστυνομία, ώστε να την βοηθήσω να φτάσει την αλήθεια. Ανυπομονώ να επιστρέψω όσο το δυνατόν ταχύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ