Γαλατάσαραϊ – Κοπεγχάγη 2-2: Γλίτωσε το κάζο απέναντι στους Δανούς η Γαλατά

Γαλατάσαραϊ – Κοπεγχάγη 2-2: Γλίτωσε το κάζο απέναντι στους Δανούς η Γαλατά

Η Γαλατάσαραϊ επέστρεψε από το πουθενά στο τέλος του αγώνα με την Κοπεγχάγη, 2-2 και απέφυγε την ήττα, με τους Δανούς να μένουν με 10.

Έπεσε απ’ την Αγιά Σοφιά και βρήκε πορτοφόλι η Γαλατάσαραϊ απέναντι στην Κοπεγχάγη των 10 παικτών και με μερική ανατροπή στο τέλος του αγώνα μπόρεσε να κάνει το 2-2.

Η Γαλατά αν και μπήκε στο ματς με ενθουσιασμό και τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Κοπεγχάγη, δεν μπόρεσε να ξεκινήσει τη διοργάνωση παίρνοντας τους 3 βαθμούς και έμεινε στη λευκή ισοπαλία. Προβάδισμα για την τρίτη θέση για τους Δανούς, αφού στον όμιλο υπάρχουν η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνιόν Βερολίνου 1-0: Και στο τέλος μιλά ο Μπέλιγχαμ

Αν και οι γηπεδούχοι είχαν μπει πιο δυνατά στον παιχνίδι η Κοπεγχάγη ήταν αυτή που ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, με τον Ελιουνούσι στο 35ο λεπτό, με αριστερό βολέ μέσα από την περιοχή για το 0-1.

Οι Δανοί μπόρεσαν να διευρύνουν το προβάδισμά τους στο 58′, όταν και έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Ντιόγκο Γκονσάλβες με κενό τέρμα έκανε το 0-2.

Ο Γέλερτ στο 73′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την Κοπεγχάγη με 10 παίκτες. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και γύρισαν την κατάσταση υπέρ τους.

Η Γαλατά γλίτωσε την παρτίδα στο τέλος, αρχικά με τον Μπόι στο 86΄και στη συνέχεια ο Τετέ στο 88΄«έγραψε» το τελικό 2-2.

Την επόμενη αγωνιστική η Κοπεγχάγη υποδέχεται τους «Βαυαρούς» και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Γαλατάσαραϊ.

Γαλατάσαραϊ (Οκάν Μπουρούκ): Μουσλέρα, Μπόι, Νέλσον, Μπαρντάτσι. Ανχελίνο, Τορέιρα, Ντεμιρμπάι (59΄Ολιβέιρα), Ακτούρκογλου (66΄Ζαχά), Ζίγιεχ (66΄Γιλμάζ), Μέρτενς (59΄Τετέ), Ικάρντι

Κοπεγχάγη (Γιάκομπ Νέεστρουπ): Γκραμπαρά, Ζελέρτ, Ντικς, Φαφρο, Μέλινγκ, Φαλκ, Γκονσάλβες (70΄Κλάεσον), Λεράγκερ, Ελγιουνούσι, Ασουρί (76΄Λουντ), Λάρσον (70΄Οσκάρσον, 76΄Άνκερσεν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ