Ο μοναδικός παίκτης της Άρσεναλ με γκολ στο Champions League με τη φανέλα της (vid)

Ο μοναδικός παίκτης της Άρσεναλ με γκολ στο Champions League με τη φανέλα της (vid)

Η Άρσεναλ επιστρέφει στους ομίλους του Champions League μετά από πολυετή απουσία και μόνο ένας παίκτης από το υπάρχον ρόστερ της έχει σκοράρει με τη φανέλα της ομάδας.

Η Άρσεναλ βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή της στους ομίλους του Champions League (σήμερα κόντρα στην Αϊντχόφεν στις 22:00) και ένας είναι ο παίκτης από το τωρινό ρόστερ της που έχει σκοράρει στη διοργάνωση με τους «κανονιέρηδες».

Το μυαλό όλων πάει σε κάποιον επιθετικό αλλά οι Γκάμπριελ Χεσούς, Μπουκάγιο Σάκα  και Γκάμπριελ Μαρτινέλι (τραυματίας) δεν έχουν αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με την Άρσεναλ.

Διαβάστε επίσης: Η τρομερή ατάκα του Πεπ Γκουαρντιόλα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την πρεμιέρα στο Champions League (vids)

Ο Μοχάμεντ Ελνένι είναι αυτός ο παίκτης. Ο Αιγύπτιος μέσος θα καθίσει για την πρεμιέρα κόντρα στην Αϊντχόφεν καθώς προέρχεται από τραυματισμό. Ο 31χρονος ήταν αυτός που είχε σκοράρει στην ήττα στο «Καμπ Νου» με 3-1 από την Μπαρτσελόνα. Τότε είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ