Μπράγκα – Νάπολι 1-2: Με επικό αυτογκόλ στο φινάλε το διπλό των «Παρτενοπέι»

Μπράγκα – Νάπολι 1-2: Με επικό αυτογκόλ στο φινάλε το διπλό των «Παρτενοπέι»

Η Νάπολι κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Μπράγκα με 1-2, με επικό αυτογκόλ του Νιακατέ στο φινάλε του παιχνιδιού.

Η Νάπολι μπήκε με το δεξί στους ομίλους του Champions League, καταφέρνοντας να πάρει τους τρεις βαθμούς στην Πορτογαλία με αντίπαλο την Μπράγκα, με τη νίκη να έρχεται με αναπάντεχο αυτογκόλ του Νιακατέ στο 88′ για τους «Παρτενοπέι».

Η Νάπολι για ακόμη ένα παιχνίδι τη φετινή σεζόν δεν έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μπράγκα και δυσκολεύτηκε αρκετά για να πάρει το τρίποντο, φτάνοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης που νωρίτερα πήρε «χρυσό» τρίποντο με τον Μπέλιγχαμ στο τέλος κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου.

Διαβάστε επίσης: Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-3: «Βροχή» από γκολ και θρίαμβος της Μπάγερν

Η Νάπολι κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον αρχηγό της, τον Ντι Λορέντσο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα στο 45+1′ ο Ιταλός ακραίος μπακ, είχε ανέβει στην αντίπαλη περιοχή για στημένη φάση και εκμεταλλεύτηκε μία αναταραχή στην αντίπαλη άμυνα και με αριστερό δυνατό σουτ έκανε το 0-1 για τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους Πορτογάλους να καταφέρνουν να φτάσουν τελικά στην ισοφάριση στο 84ο λεπτό, με τον άνθρωπο που είχε σφραγίσει την πρόκριση της ομάδας του στους ομίλους του Champions League.

O Μπρούμα με γυριστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-1 και έδωσε ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα στους γηπεδούχους.

Η Νάπολι μπόρεσε να πάρει τελικά το διπλό χτυπώντας όπως και στο πρώτο ημίχρονο, στο τέλος. Ο Ζιελίνσκι έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Νιακατέ πολύ άτσαλα βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, στέλνοντάς τη στα δίχτυα της ομάδας του, για το τελικό 1-2.

Η Μπράγκα είχε τη δυνατότητα να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως το γύρισμα του Πίτσι από αριστερά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Μπράγκα: Ματέους, Γκόμεθ, Φόντε, Νιακατέ, Μπόρχα (85′ Μαρίν), Καρβάλιο (67′ Σαλασάρ), Αλ Μουσρατί, Τζαλό (77′ Μπανζά), Ρ. Όρτα, Μπρούμα, Ρουίθ (85′ Πίτσι).

Νάπολι: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι (13′ Οστιγκαρντ), Ζουάν Ζέσους, Ολιβέρα, Λομπότκα, Ζιελίνσκι, Ανγκισά, Πολιτάνο (66′ Ρασπαντόρι), Κβαρατσχέλια (66′ Ελμάς), Οσιμέν.

Η Βαθμολογία του ομίλου:

1. Νάπολι 1 (2-1) 3
2. Ρεάλ 1 (1-0) 3
3. Ουνιόν 0 (0-1) 0
4. Μπράγκα 0 (1-2) 0

Την επόμενη αγωνιστική η Νάπολι υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Ουνιόν Βερολίνου φιλοξενεί τη Μπράγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ