Μοιρασιά στο «Reale Arena» (1-1) – Εμφατικό πέρασμα της Σάλτσμπουργκ από την έδρα της Μπενφίκα (2-0)

Μοιρασιά στο «Reale Arena» (1-1) – Εμφατικό πέρασμα της Σάλτσμπουργκ από την έδρα της Μπενφίκα (2-0)

Έπειτα από ένα χορταστικό ματς, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ίντερ έμειναν στο 1-1 στην Ισπανία. Αντίθετα η Σάλτσμπουργκ πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 2-0 στην έδρα της Μπενφίκα, με τους Πορτογάλους να παίζουν με παίκτη λιγότερο από το 13'.

Αν και ήταν ανώτερη καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, η Σοσιεδάδ δεν κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στην Ίντερ, με τον συνήθη ύποπτο, Λαουτάρο Μαρτίνες να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας για τους «νερατζούρι» στο 87′.

Οι «τσούρι ουρδίν» είχαν δοκάρι στο 3ο λεπτό με τον Μπαρενετσέα και λίγο μετά σκόραραν με τον Μπράις Μέντες ο οποίος έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή από τον Μπαστόνι.

Διαβάστε επίσης: Φορτούνης-Ποντένσε-Καμαρά: Η ίδια αφετηρία 5 χρόνια μετά και η ανάμνηση της… Μπέτις

Ο διαιτητής Μάικλ Όλιβερ έδειξε απευθείας κόκκινη στον Μπαρέλα στο 65’. Το VAR τον κάλεσε να δει τη φάση και άλλαξε την απόφαση του. Λίγο μετά (69’) ο Μερίνο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά την λύση για την Ίντερ έδωσε στο 87′ ο Λαουτάρο Μαρτίνες με τον Αργεντίνο φορ να κάνει το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Θουμπιμένδι, Θουμπελδία, Τίρνεϊ (62’Μουνιόθ), Τραορέ, Λε Νορμάν, Μέντεθ (85’Πατσέκο), Μερίνο, Κούμπο (74’Οντριοθόλα), Ογιαρθάμπαλ (72’Σαντίκ), Μπαρενετσέα (62’Τσο).

ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Μπαστόνι (55’Ντι Μάρκο), Ντε Φράι (76’Ατσέρμπι), Παβάρ, Ντάμφρις, Αουγούστο, Μχιταριάν (70’Σάντσες), Ασλάνι (55’Φρατέζι), Μπαρέλα, Αρναούτοβιτς (55’Τιράμ), Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ιδανικό ξεκίνημα για την Σάλτσμπουργκ 

Καλύτερη αρχή δεν θα μπορούσε να φανταστεί η Σάλτσμπουργκ στο φετινό ταξίδι της στο Champions League. Οι Αυστριακοί εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποβολή του Αντόνιο Σίλβα στο 13′ και πέρασαν από την έδρα της Μπενφίκα με το εμφατικό 2-0. Ο Σίμιτς έκανε το 1-0 από τα 11 βήματα στο 15′, με τον Γκλουχ στο 51′ να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Τρουμπίν, Μπα, Αντόνιο Σίλβα, Οταμέντι, Άουρσνες, Κοκτσού (72’Τσικίνιο), Νέβες, Ράφα Σίλβα (84’Γκουβέια), Ντι Μαρία (72’Νέρες), Ζοάο Μάριο (16’Μοράτο), Μούσα (84’Τένγκστεντ).

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Σλάγκερ, Τέρζιτς, Πάβλοβιτς (89’Πιοτκόφσκι), Μπαϊντού (72’Σολέ), Ντέντιτς, Κίεργκαααρντ, Γκλουχ (71’Σούσιτς), Γκούρνα ντουάτ, Μπίντστρουπ, Σίμιτς (72’Ράτκοφ), Κονατέ (59’Κοϊτά).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ