Κλοπ : «Ο Ζιντάν είναι ένας μύθος»

Κλοπ : «Ο Ζιντάν είναι ένας μύθος»

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του αποθέωσε τον Ζινεντίν Ζιντάν τον οποίο χαρακτήρισε μεταξύ άλλων σπουδαίο μύθο του ποδοσφαίρου.

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Σαββάτου στο Κίεβο και ο Γερμανός προπονητής της Γιούργκεν Κλοπ είναι χαρούμενος που η αναμέτρησή του με τον Ζινεντίν Ζιντάν, δεν θα πάει πιο μακριά από τις πλάγιες γραμμές του γηπέδου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης στοχεύει σε έναν τρίτο διαδοχικό τίτλο Champions League με τον Γάλλο στον πάγκο της, ενώ ο Κλοπ θα προσπαθήσει να χαρίσει στους «κόκκινους» το έκτο κορυφαίο ευρωπαϊκό τρόπαιο και πρώτο από το 2005.

«Είμαι χαρούμενος που δεν παίζουμε εναντίον του άλλου, εγώ εναντίον του. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να στείλω τους παίκτες μου στο γήπεδο», δήλωσε ο Κλοπ στην ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας (www.liverpoolfc.com).

«Είναι ένας από τους κορυφαίους πέντε παίκτες όλων των εποχών και τώρα είναι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, μια εξαιρετικά έμπειρη ομάδα στο γήπεδο».

Η Ρεάλ έχει 12 κορυφαίους ευρωπαϊκούς τίτλους και έχει κυριαρχήσει στην διοργάνωση από τότε που την ανέλαβε ο Ζιντάν, τον Ιανουάριο του 2016. Οι Μαδριλένοι προσπαθούν να γίνουν η πρώτη ομάδα από τότε που η Μπάγερν το 1976, κέρδισε το τρίτο στην σειρά τουρνουά. «Είναι ένας εξαιρετικός  άνθρωπος στον κόσμο του ποδοσφαίρου», πρόσθεσε ο Κλοπ.

«Τον θαύμαζα ως παίκτη και τον σέβομαι ως συνάδελφό μου. Είναι απίστευτο αυτό που κάνει με την Ρεάλ Μαδρίτης… Γι ‘αυτό προφανώς το περιμένω. Αλλά δεν πρόκειται να πάμε εκεί για να πάρουμε μερικές φανέλες. Δεν πηγαίνω εκεί για να του σφίξω το χέρι, κάτι που φυσικά θα συμβεί ούτως ή άλλως … είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιρικός μύθος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ