Απίθανη ανατροπή με τον Μπρούμα για την Μπράγκα – Αλωσε την Red Bull Arena η Σοσιεδάδ

Απίθανη ανατροπή με τον Μπρούμα για την Μπράγκα – Αλωσε την Red Bull Arena η Σοσιεδάδ

Ματσάρα στο Βερολίνο, με την Μπράγκα να νικάει με ανατροπή την Ουνιόν στις καθυστερήσεις (2-3). Μεγάλο διπλό της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο σπίτι της Σάλτσμπουργκ (0-2).

«Τρελό» και συναρπαστικό ματς στο Βερολίνο, με την Μπράγκα να ρίχνει στο καναβάτσο την Ουνιόν!

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασε στο γκολ της νίκης η πορτογαλική ομάδα, που είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 (2-3).

Κάτι παραπάνω από πολύτιμη η συνεισφορά του Μπρούμα, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να σημειώνει ένα απίθανο τέρμα.

Πρώτη νίκη στους ομίλους του Champions League για την Μπράγκα, που άφησε με το… παράπονο την Ουνιόν. Δεύτερο διαδοχικό ματς που χάνουν στις καθυστερήσεις οι Γερμανοί στα εφετινά group stages (1-0 από Ρεάλ στο 94′).

H Ουνιόν μπήκε πολύ πιο δυνατά στο ματς και με τον Μπέκε, σόκαρε δις την Μπράγκα. Στο 30ο λεπτό, έφυγε στην πλάτη της άμυνας των Πορτογάλων και με ψύχραιμο πλασέ, έγραψε το 1-0.

Επτά λεπτά αργότερα και πάλι ο Μπέκερ, έπιασε ξανά στον… ύπνο την άμυνα της Μπράγκα και με φοβερό σουτ, νίκησε τον Ματέους για το 2-0.

Ομως, οι Πορτογάλοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και με συνοπτικές διαδικασίες, έφεραν… τούμπα την κατάσταση.

Πρώτα ο Νιακατέ μείωσε στο σκορ για την Μπράγκα και εν συνεχεία, ο Μπρούμα με αδιανόητο γκολ έκανε το 2-2. Για να έρθει ο Καρβάλιο στο 94′ και να υπογράψει τη μεγάλη ανατροπή των Πορτογάλων.

ΟΥΝΙΟΝ: Ρένοβ Μπονούτσι, Ντούκι, Λέιτε, Γιουράνοβιτς, Γκόζενς (86’ Ρουσιγιόν), Τουσάρ (63’ Λαϊντουνί), Κραλ, Μπέκερ, Χάμπερερ (81’ Αάρονσον), Μπέρενς (63’ Φόλαντ)

ΜΠΡΑΓΚΑ: Ματέους, Νιακατέ, Μπόρχα (73’ Μαρίν), Σαατσί, Μέντες (86’ Κάστρο), Ρ.Όρτα (83’ Καρβάλιο), Σαλασάρ (73’ Μουτίνιο), Αλ Μουσράτι, Μπανζά, Ντζαλό (84’ Αμπέλ Ρουίθ), Μπρούμα

Παρέλαση για Σοσιεδάδ

Ευκολο έργο στην Red Bull Arena είχε η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι επικράτησαν με 2-0 της Σάλτσμπουργκ και έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς στους ομίλους του Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φορτσάτοι στο ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 7ο λεπτό. Ο Ογιαρθάμπαλ εκμεταλλεύτηκε την κάθετη του Μέντεθ και με υπέροχο συρτό πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 11’ η Ζάλτσμπουργκ απείλησε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση με τον Κονατέ και στο 27’ οι Βάσκοι διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Μέντεθ πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο, έφτασε έξω από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-2.

Οι Αυστριακοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά η Σοσιεδάδ διαχειρίστηκε άψογα την αναμέτρηση, πανηγυρίζοντας το τρίποντο.

ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Σλάγκερ, Ντέντιτς, Σολέ(46’ Μπαϊντού), Πάβλοβιτς, Τέρζιτς, Γκλουχ(79’ Σούτσιτς), Γκουρνά Ντουάτ, Μπίντστρουπ(65’ Καπάλντο), Κίεργκαανρτ(46’ Φόρσον), Σίμιτς, Κονατέ(46’ Ράτκοφ)

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Τραορέ(84’ Ελουστόντο), Θουμπέλδια, Λε Νορμάν(46’ Πατσέκο), Μουνιόθ, Μερίνο, Θουμπιμέντι, Μπαρενετσέα(63’ Κάρλος Φερνάντεθ), Μέντεθ(82’ Τουριέντες), Κούμπο(63’ Σο), Ογιαρθάμπαλ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ