Με Κωνσταντέλια και Αλεξανδρόπουλο οι κλήσεις της Εθνικής Ελλάδος

Με Κωνσταντέλια και Αλεξανδρόπουλο οι κλήσεις της Εθνικής Ελλάδος

Ο Γκουστάβο Πογέτ γνωστοποίησε τις επιλογές του για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας για τις αναμετρήσεις με Ιρλανδία και Ολλανδία.

Ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε γνωστές τις κλήσεις του για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος, με την Ιρλανδία εκτός (13/10) και την Ολλανδία εντός (16/10).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός συμπεριέλαβε στις κλήσεις τους απόντες από τις αντίστοιχες του Σεπτεμβρίου, Γιάννη Κωνσταντέλια και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο (είχε κληθεί στη μετά το παιχνίδι με την Ολλανδία).

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Το -8 και η «καυτή» τριάδα που την φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση…

Μέσα στις κλήσεις ο Σωκράτης Διούδης, αντί του Αθανασιάδη, ενώ απουσιάζει ο τραυματίας Μπάλντογκ και για άλλη μία φορά ο Τάσος Δουβίκας, παρά την μεταγραφή του με 12 εκατ. στη Θέλτα.

Για πρώτη φορά, στην εποχή Πογέτ, κλήθηκε και ο Γαλανόπουλος, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι κλήσεις:

Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Φούντας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ