Λίβερπουλ : Αποθεώθηκε  κατά την άφιξή της στο Κίεβο η αποστολή! (pics)

Λίβερπουλ : Αποθεώθηκε κατά την άφιξή της στο Κίεβο η αποστολή! (pics)

Εκατοντάδες οπαδοί της Λίβερπουλ υποδέχθηκαν τον Γιούργκεν Κλοπ και τους παίκτες του κατά την άφιξή τους στο Κίεβο την Πέμπτη (24/5). Μέχρι και οι άνθρωποι της ασφάλειας είχαν βάψει τα πρόσωπά του στα χρώματα των κόκκινων!

Στιγμές αποθέωσης έζησε η αποστολή της Λίβερπουλ κατά την άφιξή στο Κίεβο ενόψει του τελικού του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ του Σαββάτου (26/5, 21:45).

Εκατοντάδες οπαδοί των κόκκινων υποδέχθηκαν τον Γιούργκεν Κλοπ και τους ποδοσφαιριστές του, εμψυχώνοντας τους με συνθήματα και θερμό χειροκρότημα.

Όπως βλέπετε και στην κεντρική φωτογραφία, στον Κλοπ δόθηκε ένα παραδοσιακό ουκρανικό δώρο, από μια γυναίκα ντυμένη με παραδοσιακή στολή της χώρας. Επιπλέον ένας οπαδός προσέγγισε τον Μοχάμεντ Σαλάχ, δίνοντας του ένα μπουκέτο με λουλούδια.

Το εντυπωσιακό ήταν πως ακόμη και οι άνθρωποι ασφαλείας είχαν βαμμένα τα πρόσωπά τους στο χρώμα της Λίβερπουλ!

Ο Κλοπ ήταν ιδιαιτέρως ευδιάθετος και χαμογελαστός, όπως άλλωστε και οι παίκτες του, δεχόμενοι με χαρά αυτή την εντυπωσιακή υποδοχή.

Εξάλλου, οπαδοί της Λίβερπουλ βρέθηκαν και στο αεροδρόμιο Τζον Λένον του Λίβερπουλ κατά την αναχώρηση της ομάδας από την Αγγλία.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ