Σμιντ: «Τα πιο σημαντικά παιχνίδια της Μπενφίκα είναι πάντα εναντίον της Πόρτο»

Σμιντ: «Τα πιο σημαντικά παιχνίδια της Μπενφίκα είναι πάντα εναντίον της Πόρτο»

Ο Ρότζερ Σμιντ μίλησε για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά και για την Πόρτο.

«Όταν αναλύουμε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, βλέπουμε μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο υψηλής έντασης, με ξεκάθαρη τακτική προσέγγιση, είναι πολύ καλή στις μεταβάσεις. Δεν έχει σημασία αν χάσει την μπάλα, αλλά όταν την κερδίσει έχουν παίκτες που είναι διαθέσιμοι για ανάπτυξη. Βλέπω μια πολύ καλή ομάδα, ξέρω ότι πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε». Λόγια του προπονητή της Μπενφίκα Ρότζερ Σμιντ, ενόψει τη αυριανής (24/10) μεταξύ τους αναμέτρησης, για την 3η αγωνιστική του Champions League στο «Ντα Λουζ».

«Είναι σε καλή κατάσταση, την περασμένη σεζόν ήταν πολύ καλοί, προκρίθηκαν στο Champions League. είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ισπανία αυτή τη στιγμή. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε το πλεονέκτημα να παίζουμε εντός έδρας και ξέρουμε ότι έχουμε την ικανότητα να κερδίζουμε. Αυτό θα είναι το καθήκον μας αύριο.

Δεν ήταν το ιδανικό ξεκίνημα στο Champions League, αλλά πρέπει να ξέρουμε πώς να διαχειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις. Απομένουν τέσσερα παιχνίδια προς το παρόν, και αν θέλουμε να φτάσουμε στο επόμενο στάδιο, πρέπει να το ανατρέψουμε. Βασιζόμαστε στην υποστήριξη των φιλάθλων, στην ένωσή μας και στην ποιότητά μας», πρόσθεσε και απαντώντας εάν είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν μέχρι στιγμής είπε:

«Τα πιο σημαντικά παιχνίδια της Μπενφίκα είναι πάντα κόντρα στην Πόρτο. Έχουμε ήδη κερδίσει δύο φορές και αύριο δεν θα υπάρξει οριστική κατάληξη στο Champions League. Αλλά καταλαβαίνω την ερώτηση. Θέλουμε να μείνουμε στο Champions League. Την περασμένη σεζόν, προσπαθήσαμε σκληρά να είμαστε στο Champions League και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το Champions League είναι η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση και αυτό είναι το μεγάλο μας κίνητρο, να συνεχίσουμε να παίζουμε σε αυτό το επίπεδο. Αύριο θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε και να αλλάξουμε τη δυναμική του ομίλου.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ