Η Μπενφίκα παρακολουθεί τον Έσε – Τι αποκαλύπτουν…

Η Μπενφίκα παρακολουθεί τον Έσε – Τι αποκαλύπτουν…

Ο Σαντιάγκο Έσε φέρεται να είναι στο στόχαστρο της Μπενφίκα, μετά τις εμφανίσεις που κάνει με τον Ολυμπιακό.

Ο Σαντιάγκο Έσε αποτελεί χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφές του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι, με τους Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν να επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του.

Ο Αργεντινός μέσος ήρθε στην Ελλάδα σε εξαιρετική ηλικία και από την πρώτη μέρα και το πρώτο παιχνίδι, έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών. Τις εμφανίσεις του Έσε με τον Ολυμπιακό παρακολουθεί και μάλιστα στενά η Μπενφίκα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι «αετοί» ενδιαφέρονται για τον Έσε από όταν ήταν στην Ουρακάν, τονίζοντας μάλιστα πως υπήρξε μέχρι και παρουσία ανθρώπου της πορτογαλικής ομάδας στην Σερβία, εκεί που παρακολούθησε το παιχνίδι των ερυθρολεύκων με την Μπάτσκα Τόπολα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπενφίκα είχε καταβάλει προσπάθεια να αποκτήσει τον νεαρό μέσο τον περασμένο Ιανουάριο, τότε όμως και ο παίκτης δεν ήθελε να μετακομίσει στην Ευρώπη στα μέσα της σεζόν αλλά και οι απαιτήσεις της ομάδας του, της Ουρακάν είχαν κριθεί μεγάλες.

Πλέον, με τον 22χρονο μέσο να έχει πάρει μεταγραφή και να κάνει καλές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, η Μπενφίκα δεν έχει σταματήσει να τσεκάρει την εξέλιξή του για να αποφασίσει εάν θα κινηθεί για την απόκτησή του. Δεν αποκλείεται μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν και στην Πορτογαλία, η Μπενφίκα να κινηθεί για την απόκτηση του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ