Σπουδαίο διπλό της Μπάγερν στην Τουρκία (1-3) – Επικράτησε της Σάλτσμπουργκ (2-1) και βλέπει πρωτιά η Ίντερ.

Σπουδαίο διπλό της Μπάγερν στην Τουρκία (1-3) – Επικράτησε της Σάλτσμπουργκ (2-1) και βλέπει πρωτιά η Ίντερ.

Η Μπάγερν Μονάχου πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Γαλατασαράι (1-3) ενώ η Ίντερ έκαμψε την αντίσταση της Σάλτσμπουργκ στην Ιταλία (2-1).

Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα ματς της τρίτης αγωνιστικής του UEFA Champions League με τα φαβορί να δυσκολεύονται όμως να παίρνουν στο τέλος τους τρεις βαθμούς.

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Γαλατασαράι με 3-1 στην Τουρκία και έκανε το 3 στα 3 στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο αυτό που συμβαίνει – Νέο πρόβλημα στον Ολυμπιακό!

Ο Κομάν άνοιξε το σκορ για τους Βαυαρούς στο 8ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Λερόι Σανέ. Στο 3ο ο Μάουρο Ικάρντι ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για τους γηπεδούχους οι οποίοι έδειχναν να πατούν καλύτερα στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες και για ένα δεύτερο γκολ. Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Κέιν έδωσε το προβάδισμα στην Μπάγερν στο 73′, με τον Μουσιάλα να σβήνει οριστικά τα όνειρα των Τούρκων για θετικό αποτέλεσμα στο 79′ γράφοντας το τελικό 1-3.

Οι Γερμανοί βρίσκονται στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου με 9 βαθμούς. Η Γαλατά έμεινε στους 4 και την δεύτερη θέση.

Στο άλλο ματς που ολοκληρώθηκε πριν λίγο η Ίντερ παρότι δυσκολεύτηκε, πήρε την νίκη απέναντι στην Σάλτσμπουργκ στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» με τελικό σκορ 2-1.

Το σκορ για τους «νερατζούρι» που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα άνοιξε ο Αλέξις Σάντσες στο 19ο λεπτό. Ο 19χρονος Όσκαρ Γκλουχ με ωραίο πλασέ ισοφάρισε για τους Αυστριακούς στο 57′. Η χαρά της Σάλτσμπουργκ κράτησε μόλις για 7 λεπτά αφού στο 64 ο Τσαλχάνογλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Ίντερ και έγραψε το τελικό 2-1.

Οι Ιταλοί βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου με 7 βαθμούς. Στους 3 και την τρίτη θέση έμεινε η Σάλτσμπουργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ