Η συγκλονιστική αντίδραση του Σμάιχελ στην απόκρουση πέναλτι του Ονάνα (vid)

Η συγκλονιστική αντίδραση του Σμάιχελ στην απόκρουση πέναλτι του Ονάνα (vid)

O Αντρέ Ονάνα θυμήθηκε τον καλό του εαυτό στο χθεσινό παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με την Κοπεγχάγη, έπιασε πέναλτι και προκάλεσε την έκρηξη χαράς του Σμάιχελ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα παιχνίδι… βγαλμένο από τα πιο τρελά σενάρια επιστημονικής φαντασίας επικράτησε με 1-0 της Κοπεγχάγης για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

To γκολ το σημείωσε ο Χάρι Μαγκουάιρ και ο έτερος συμπαίκτης του, που έχει ακούσει… πολλά από την αρχή της σεζόν ο Αντρέ Ονάνα έπιασε πέναλτι στο 97′, αποτρέποντας την παραβίαση της εστίας του από τον Λάρσον.

Διαβάστε επίσης: Ποιος ψηφίστηκε ο πιο υπερεκτιμημένος παίκτης της Ευρωλίγκας; Για μαντέψτε…

Στο γήπεδο βρισκόταν και ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάτω από τα δοκάρια, ο Πίτερ Σμάιχελ, ο οποίος βλέποντας τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα να αποκρούει το πέναλτι, ξέσπασε σε πανηγυρισμούς κραυγάζοντας.

Αυτό ήταν το πρώτο πέναλτι που έπιασε στην καριέρα του στους «Κόκκινους Διαβόλους» ο Ονάνα, συνεχίζοντας την καλή παράδοση που έχει όταν οι αντίπαλοι σουτάρουν από τα 11 βήματα, αφού το μέσο ποσοστό αποκρούσεων πέναλτι είναι 18% και το δικό του 24%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ