Χέντερσον : «Φανταστική η Ρεάλ, αλλά μπορούμε να την πληγώσουμε»

Χέντερσον : «Φανταστική η Ρεάλ, αλλά μπορούμε να την πληγώσουμε»

Ο Τζόρνταν Χέντερσον, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού τελικού στο Champions League, τόνισε πως η καλή Λίβερπουλ μπορεί να σηκώσει το τρόπαιο.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, αναφερόμενος στον αυριανό τελικό του Champions League, χαρακτήρισε τη Ρεάλ φανταστική ομάδα αλλά έδειξε να έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του και στα στάνταρ του παιχνιδιού που μπορεί να πιάσει. Παράλληλα αναφέρθηκε και στους οπαδούς που δεν θ8α μπορέσουν να δώσουν το παρών, ενώ έκλεισε τονίζοντας πως η αποτυχία του 2016 (Europa League), ήταν διδακτική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγλου αμυντικού μέσου:

«Τα έχουμε καταφέρει φανταστικά για να φτάσουμε ως εδώ. Θέλουμε όμως να κάνουμε ένα ακόμη βήμα, για να μας θυμούνται για τους σωστούς λόγους, δηλαδή για την κατάκτηση του Champions League. Όλα μπορούν να γίνουν σε έναν τελικό. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Η Ρεάλ είναι φανταστική ομάδα, όπως επίσης ξέρουμε ότι κι εμείς είμαστε καλοί. Αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο μπορούμε να πληγώσουμε τη Ρεάλ».

Σχετικά με την αδυναμία των οπαδών της Λίβερπουλ να φτάσουν στο Κίεβο ανέφερε:

«Απογοητεύθηκα που δεν θα μπορέσουν να έρθουν. Μακάρι να βρουν εναλλακτική λύση. Ακόμα και να μη βρουν είμαι σίγουρος ότι θα μας στηρίξουν από το Λίβερπουλ».

Ενώ για την αποτυχία των Reds στον τελικό του Europa League 2016, τόνισε:

«Ναι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εκείνη την εμπειρία κόντρα στη Ρεάλ. Είναι ένα κίνητρο. Είναι στο DNA της να κατακτά ευρωπαϊκά τρόπαια. Βαδίζουμε στο σωστό δρόμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ