Σαν σήμερα: Το πρώτο γκολ του Λέο Μέσι ήταν κόντρα στο Παναθηναϊκό! (vid)

Σαν σήμερα: Το πρώτο γκολ του Λέο Μέσι ήταν κόντρα στο Παναθηναϊκό! (vid)

Πριν από 18 χρόνια, και συγκεκριμένα το 2005, ο Λέο Μέσι άνοιξε λογαριασμό στο Champions League. O 18χρονος, τότε, Αργεντίνος σκόραρε για πρώτη φορά στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κόντρα στο Παναθηναϊκό.

Στις 2 Νοεμβρίου του 2005 η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε το Παναθηναϊκό για την φάση των ομίλων του Champions League. O αγώνας ολοκληρώθηκε με το εμφατικό 5-0 υπέρ των «Μπλαουγκράνα», οι οποίοι στο τέλος της χρονιάς  κατέκτησαν τη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Όμως αυτή η αναμέτρηση, έμεινε στην ιστορία για έναν ιδιαίτερο λόγο. Ήταν η αναμέτρηση στην οποία ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε για πρώτη φορά στο Champions League.  H συνέχεια βέβαια είναι γνωστή, με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ να είναι πλέον ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, με 129 γκολ πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ κατέκτησε 5 φορές το συγκεκριμένο τρόπαιο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: Άκουσε κανείς στην Κυβέρνηση τον Κουντούρη;

Για την ιστορία, Φαν Μπόμελ άνοιξε το σκορ στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ετό σημείωσε χατ-τρικ (14′,40′,65′), ενώ ο Μέσι σκόραρε στο 34ο λεπτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ