Ο Πέρεθ έβαλε στη… θέση του τον Ρονάλντο!

Ο Πέρεθ έβαλε στη… θέση του τον Ρονάλντο!

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ,ξεκαθάρισε πως ο Κριστιάνο έχει συμβόλαιο με την ομάδα και ότι η αποψινή βραδιά δεν είναι τέτοια για να μιλάει ατομικά για κάθε παίκτη.

Θέση για τη δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο με την οποία φαίνεται να ανοίγει την πόρτα της… εξόδου από τη Ρεάλ, πήρε ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Το «αφεντικό» των Μαδριλένων ρωτήθηκε για τη δήλωση του Πορτογάλου σταρ και έσπευσε να απαντήσει πως ο 33χρονος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Μην με ρωτάτε σας παρακαλώ τέτοια πράγματα για απόψε. Απόψε γιορτάζουμε το Champions League. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να μιλάει, όμως τίποτα δεν είναι τώρα πιο σημαντικό από το να γιορτάσουμε αυτόν τον τίτλο. Ο Κριστιάνο ήταν χαρούμενος, είναι χαρούμενος και θα συνεχίσει να είναι έτσι. Δεν είναι τέτοιο θέμα εάν μπορεί να μείνει ή όχι. Έχει συμβόλαιο και είναι μέρος και μέλος του ρόστερ της Ρεάλ. Δεν είμαι εδώ για να μιλήσω ατομικά για έναν παίκτη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Η Ρεάλ έχει 13 τρόπαια και χαιρόμαστε και για την ομάδα όπως και για τον Κριστιάνο και τις διακρίσεις του», είπε χαρακτηριστικά ο Πέρεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ