Ο Ζιρού είναι πάντα… εκεί όταν η Μίλαν τον χρειάζεται (pic, vid)

Ο Ζιρού είναι πάντα… εκεί όταν η Μίλαν τον χρειάζεται (pic, vid)

Ο Ολιβιέ Ζιρού συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλά, είναι καθοριστικός και επιδραστικός ακόμη και στα 37 του χρόνια...

Ο Ολίβιέ Ζιρού, σκόραρε ξανά χτες (7/11), με τη φανέλα της Μίλαν και ήταν καθοριστικός στη νίκη των «ροσονέρι», επί της Παρί Σεν Ζερμεν με 2-1, αποτέλεσμα που την βάζει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης. Από ασίστ του Ερναντές, ο Γάλλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 50′ με κεφαλιά και έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του

Ο Γάλλος στράικερ, έχει βρει την… Ιθάκη του στο Μιλάνο και αυτό φαίνεται, καθώς δηλώνει πάντα παρών, στις κρίσιμες στιγμές που οι Μιλανέζοι τον χρειάζονται, τόσο εντός, όσο και εκτός Ιταλίας.

Διαβάστε επίσης: Στο κόλπο με μεγάλη ανατροπή επί της Παρί η Μίλαν (2-1) – Παρέα στους «16» Σίτι (3-0) και Λειψία (1-2)

Ο Ζιρού, θεωρείται από τους πιο υποτιμημένους επιθετικούς της σύγχρονης ιστορίας, αλλά στα «μεγάλα ραντεβού», ποτέ δεν έχει κρυφτεί, τόσο με την εθνική ομάδα της χώρας του, όσο και με τους συλλόγους που έχει αγωνιστεί.

Μετά τις Μονπελιέ, Άρσεναλ και Τσέλσι, ήρθε στη Μίλαν το καλοκαίρι του 2021, έχοντας κατακτήσει τόσο το Champions και Europa League με την Τσέλσι, όσο και το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γαλλία και πολύ πίστευαν πως μπάινει στην τελευταία… ευθεία της καριέρας του. Εκείνος όμως δείχνει να μην επαναπαύεται και συνεχίζει να παραμένει χρήσιμος και επιδραστικός.

Μάλιστα, με το χτεσινό του γκολ εχτές απέναντι στην Παρί, έγινε ο γηραιότερος σκόρερ της Μίλαν στο Champions League, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Λοράν Μπλανκ.

Ο Ζιρού, στα 37 του πλέον, συνεχίζει να είναι στις βασικές επιλογές του Πιόλι, απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του και εκείνος του το «ξεπληρώνει» με το να τον… ξελασπώνει όταν και όποτε χρειάζεται.

Δείτε στιγμές που το έχει κάνει σε Ιταλία και Ευρώπη:

Ο Ζιρού συνεχίζει και κρατά τη Μίλαν ζωντανή για την πρόκριση στους «16» του Champions League και στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου, είναι πολύ πιθανό ο Πιόλι να χρειαστεί τον Γάλλο να τον… ξελασπώσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ