Στο κόλπο με μεγάλη ανατροπή επί της Παρί η Μίλαν (2-1) – Παρέα στους «16» Σίτι (3-0) και Λειψία (1-2)

Στο κόλπο με μεγάλη ανατροπή επί της Παρί η Μίλαν (2-1) – Παρέα στους «16» Σίτι (3-0) και Λειψία (1-2)

Η Μίλαν έφερε τούμπα την Παρί Σεν Ζερμέν και με το 2-1 ελπίζει για πρόκριση στους «16» του Champions League, εκεί που βρίσκονται ήδη οι Μάντσεστερ Σίτι και Λειψία μετά τις νίκες επί των Γιούνγκ Μπόις (3-0) και Ερυθρού Αστέρα (1-2) αντίστοιχα.

Σούπερ Μίλαν, «τέζαρε» την Παρί Σεν Ζερμέν! Ο Τζίτζι Ντοναρούμα επέστρεψε ως αντίπαλος στο «Σαν Σίρο» για την 4η αγωνιστική του Champions League και η πρώην ομάδα του τον πίκρανε επικρατώντας με 2-1, αποτέλεσμα που την βάζει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.

Από απόψε στην επόμενη φάση οι Μάντσεστερ Σίτι (3-0 τη Γιουνγκ Μπόις) και Λειψία (2-1 τον Ερυρθό Αστέρα στη Σερβία) ενώ μεγάλη νίκη κορυφής πανηγύρισε η Λάτσιο με το 1-0 επί της Φέγενορντ στο «Ολίμπικο».

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Η… μαύρη τρύπα στα φόργουορντ και οι δύο επιλογές του Αταμάν

6ος όμιλος

Στο ντέρμπι του 6ου ομίλου ο Σκρίνιαρ με κεφαλιά στο 9′ έκανε το 1-0 για την Παρί και πανηγύρισε έξαλλα ως πρώην «νερατζούρι», αλλά η χαρά του δεν κράτησε πολύ καθώς στο 12′ ο Λεάο με τρομερό γυριστό έκανε το 1-1. Στο 27′ ο Ντεμπελέ σημάδεψε το δοκάρι και στην κόντρα ο Ζιρού έχασε απίθανη ευκαιρία για τη Μίλαν.

Από ασίστ του Ερναντές όμως ο Γάλλος έκανε το 2-1 στο 50′ με κεφαλιά και έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του αφού μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε τίποτα. Η Παρί πίεσε για την ισοφάριση, είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Λι, αλλά δεν απέφευγε την ήττα. Νωρίτερα η Ντόρτμουντ είχε νικήσει με 2-0 τη Νιούκαστλ και πλέον όλες οι ομάδες είναι σε απόσταση ενός βαθμού μεταξύ τους.

5ος όμιλος

Η Λάτσιο πέτυχε τη μεγάλη νίκη στον 5ο όμιλο καθώς χάρη σε γκολ του Ιμόμπιλε στο 45′ επικράτησε με 1-0 της Φέγενορντ. Ο Ιταλός φορ έγραψε ιστορία μάλιστα καθώς έφτασε τα 200 με τη φανέλα των «λατσιάλι».

Η Ατλέτικο από την άλλη, έκανε περίπατο με 6-0 επί της Σέλτικ που έπαιζε από νωρίς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μαέντα (23′) ο οποίος έγινε ο πρώτος Ιάπωνας στην ιστορία του Champions League που είδε κόκκινη κάρτα.  Γκριεζμάν (6′, 60′), Μοράτα (45+2′, 76′), Λίνο (66′) και Σαούλ (85′) πέτυχαν τα γκολ της ομάδας του Σιμεόνε.

7ος όμιλος

Με δύο γκολ του Χάαλαντ (23′ πεν. και 51′) και ένα του Φόντεν (45+1′) η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με 3-0 τη Γιουνγκ Μπόις και προκρίθηκε ήδη στους «16» του Champions League όπως και η Λειψία με το 2-1 επί του Ερυθρού Αστέρα στη Σερβία. Σίμονς (8′) και Οπεντά (77′) πέτυχαν τα γκολ για τους «ταύρους» ενώ μείωσε ο Χένρικς με αυτογκόλ στο 81′ για τους γηπεδούχους.

8ος όμιλος

Μετά τη μεγάλη νίκη της Σαχτάρ με 1-0 επί της Μπαρτσελόνα, η Πόρτο έκανε τη δουλειά της και έπιασε τους Καταλανούς στην πρώτη θέση του 8ου ομίλου. Οι «Δράκοι» νίκησαν εύκολα με 2-0 την ουραγό Αντβέρπ χάρη στα γκολ των Εβανίλσον (32′ πεν.) και Πέπε (90′).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ