Πλήγμα για Ρεάλ: Εκτός για ένα μήνα ο Κέπα!

Πλήγμα για Ρεάλ: Εκτός για ένα μήνα ο Κέπα!

Τις υπηρεσίες του Κέπα, για τον επόμενο μήνα, θα στερηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω τραυματισμού.

Με άνετη τριάρα (3-0) η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε επί της Μπράγκα, έκανε το 4 στα 4 στον όμιλο και πήρε την πρόκριση για την νοκ άουτ φάση του Champions League, αλλά προέκυψε πρόβλημα κάτω από την εστία της ομάδας, μετά από αυτό του Κουρτουά.

Με μοναδικό τερματοφύλακα της πρώτης ομάδας τον Αντρέι Λούνιν «ξέμεινε» η Ρεάλ, καθώς ο Κεπά τραυματίστηκε κατά την προθέρμανση πριν τη χθεσινή (8/11) αναμέτρηση του Champions League με την Μπράγκα.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικά βίντεο: Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν την «μάχη» με την Γουέστ Χαμ (vids, pics)

Όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα, ο 29χρονος γκολκίπερ έχει υποστεί μία μικρή θλάση στον δεξιό προσαγωγό, που αναμένεται να τον κρατήσει περίπου τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο Κεπά, τον οποίο οι «μερένγκες» απέκτησαν το καλοκαίρι ως δανεικό από την Τσέλσι, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά στο γόνατο, θα χάσει σίγουρα το σαββατιάτικο ματς πρωταθλήματος με τη Βαλένθια, ενδέχεται όμως να είναι έτοιμος για την επανέναρξη της La Liga, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Ο Λούνιν επιστρατεύθηκε ως βασικός τερματοφύλακας στο παιχνίδι με την Μπράγκα και απέκρουσε πέναλτι του Τζαλό μόλις στο 6ο λεπτό. Η Ρεάλ επικράτησε τελικά με 3-0 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16» του Champions League, έχοντας το απόλυτο νικών μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ