Κίνδυνος τιμωρίας για Στέρλινγκ, «επέστρεψε» αντικείμενο στην κερκίδα (vid)

Κίνδυνος τιμωρίας για Στέρλινγκ, «επέστρεψε» αντικείμενο στην κερκίδα (vid)

Σε μπελάδες μπήκε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, επειδή διάλεξε να... επιστρέψει ένα από τα αντικείμενα που του πέταξαν οι οπαδοί της Τότεναμ.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ βρίσκεται σε μπελάδες για πιθανή τιμωρία που μπορεί να προκύψει από την ενέργειά του στο ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας, απέναντι στην Τότεναμ, να «επιστρέψει» ένα αντικείμενο στην κερκίδα, από όσα πέταγαν οι οπαδοί των «σπιρουνιών», μετά από γκολ της Τσέλσι.

Ο Άγγλος επιθετικός της Τσέλσι μετά το γκολ της ισοφάρισης από τον Πάλμερ και πολύ πριν οι «μπλε» κάνουν την πολύ μεγάλη ανατροπή με το χατ-τρικ του Τζάκσον, φαίνεται πως έχασε την καθαρή του σκέψη και… τώρα κινδυνεύει.

Διαβάστε επίσης: «Το VAR έχει ξεφύγει από τον έλεγχο» – Η νέα ήττα της Γιουνάιτεντ σε μια νύχτα… χάους στην Κοπεγχάγη (vid, pics)

Στους πανηγυρισμούς για το 1-1 μπροστά στο κοινό των «σπιρουνιών» και με τους σκόρερ της βραδιάς να δείχνουν στο εξοργισμένο κοινό να κάνει ησυχία, έπεσαν ορισμένα αντικείμενα προς το μέρος των παικτών της Τσέλσι.

Ο Στέρλινγκ πήρε την απόφαση και ένα από αυτά πέταξε προς τον κόσμο, σε μια ενέργεια που φυσικά είναι απαράδεκτη και τώρα προκαλεί μπελάδες στον ποδοσφαιριστή και στην Τσέλσι, με ενδεχόμενη τιμωρία του.

Δείτε την επίμαχη φάση στους πανηγυρισμούς στο ματς με την Τότεναμ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ