Τεν Χαγκ: «Είμαστε σε θέση να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο»

Τεν Χαγκ: «Είμαστε σε θέση να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ στη συνέντευξη Τύπου για το ματς κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου ήταν ξεκάθαρος πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί αύριο (12/12, 22:00) την Μπάγερν Μονάχου στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Βαυαροί έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο και μαζί την πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Η ομάδα του Τεν Χαγκ είναι αυτή που «καίγεται» για τη νίκη, καθώς αν δεν πάρει το τρίποντο, τότε το ευρωπαϊκό της ταξίδι θα τελειώσει εδώ.

Διαβάστε επίσης: Το μικρό «θαύμα» του Ιραόλα – Πώς ανέτρεψε τα δεδομένα στην Μπόρνμουθ… (pics, vids)

Για τους «κόκκινους διαβόλους» το ιδανικό σενάριο είναι το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και Γαλατασαράι να είναι η ισοπαλία, ώστε με νίκη η Γιουνάιτεντ να συνεχίσει στο Champions League.

Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού παιχνιδιού και φάνηκε σίγουρος πως το σύνολό του μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα.

«Είμαστε σε θέση να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αύριο πρέπει να κερδίσουμε, μπορούμε να το κάνουμε. Το παιχνίδι με την Τσέλσι και την Έβερτον. Ακόμα και με τη Γαλατασαράι. Αυτή η ομάδα μπορεί να αποδώσει σε πολύ υψηλά επίπεδα… Είμαι σίγουρος ότι είμαστε πολύ καλοί».

Όσον αφορά το «Old Trafford» ο Ολλανδός τεχνικός έστειλε μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας. Συγκεκριμένα είπε: «Το Ολντ Τράφορντ δεν είναι ένα ωραίο μέρος για να έρθει κάποιος αντίπαλος… Όσο είμαι εδώ, είμαστε εδώ μαζί. Πρέπει να τους δώσουμε ενέργεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ