Τι «παίζει» με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τη Σεβίλλη

Τι «παίζει» με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τη Σεβίλλη

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πριν κλείσει εβδομάδα μακριά από τον Ολυμπιακό, φαίνεται έτοιμος για τον επόμενο πάγκο του- Τι αναφέρουν τα Ισπανικά ΜΜΕ

Βυθίζεται η Σεβίλλη, σε μια εφιαλτική σεζόν εντός και εκτός ισπανικών συνόρων. Η περίφημη ομάδα της Ανδαλουσίας που έχει μετατρέψει σε υπόθεση αυστηρά προσωπική το Europa League, είναι στη 16η θέση της La Liga έπειτα και από την ήττα της από την Μαγιόρκα το βράδυ του Σαββάτου.

Και νιώθει την ανάγκη για ένα ακόμη… ηλεκτροσόκ. Για μια ακόμη αλλαγή προπονητή, σε μια ιστορία που φέρνει δυνατά στο προσκήνιο τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός που άφησε τον πάγκο του Ολυμπιακού την περασμένη Τρίτη, εμφανίζεται ως ένας από τους βασικούς υποψηφίους για μια ομάδα στην οποία έχει το δικό του ιδιαίτερο παρελθόν έχοντας εργαστεί εκεί για πάρα πολλά χρόνια –στα τμήματα υποδομής, αλλά και σαν βοηθός- στο πλευρό του Βίκτορ Όρτα, στην Β’ ομάδα της Σεβίλλης.

Διαβάστε επίσης: Δεν γίνεται να χαθείς αν δεν ξέρεις που πηγαίνεις…

Το όνομα του πρώην τεχνικού των Πειραιωτών βρίσκεται ανάμεσα σε αρκετά ονόματα που βρίσκονται στην λίστα των ανθρώπων της Σεβίλλης, με τις εξελίξεις να αναμένονται σύντομα.

Πάντως μέχρι στιγμής ο Αλόνσο διατηρεί την θέση του με πολλά να αναμένεται να εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα κόντρα στη Λανς για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ