Στους «16» η Κοπεγχάγη, στο Europa League Μπράγκα και Μπενφίκα – Αποκλεισμός για τη Μαν. Γιουνάιτεντ

Στους «16» η Κοπεγχάγη, στο Europa League Μπράγκα και Μπενφίκα – Αποκλεισμός για τη Μαν. Γιουνάιτεντ

Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι όμιλοι A, C και D μετά την ολοκλήρωση τού πρώτου μισού της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του Champions League.

Οι πρώτοι τέσσερις όμιλοι του Champions League έχουν τελική τους μορφή, μετά και την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της 6ης αγωνιστικής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Λίγο νωρίτερα την πρόκριση στους «16» πανηγύρισαν Άρσεναλ και PSV, στο Europa League θα βρεθεί η Λανς, ενώ εκτός έμεινε η Σεβίλλη.

Στο Γκρουπ Α, η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 1-0, ενώ στο άλλο ματς η Κοπεγχάγη νίκησε επίσης 1-0 τη Γαλατάσαραϊ. Έτσι οι Βαυαροί και οι Δανοί παίρνουν το εισιτήριο για τους «16», ενώ οι Τούρκοι συνεχίζουν στο Europa League. Εκτός Ευρώπης οι «κόκκινοι διάβολοι».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του Γκρουπ A:

Kοπεγχάγη-Γαλατάσαραϊ 1-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάγερν Μονάχου 0-1

Στο Γκρουπ C, η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε της Ουνιόν Βερολίνου εκτός έδρας με σκορ 3-2, ενώ η Νάπολι δεν είχε πρόβλημα να νικήσει την Μπράγκα με σκορ 2-0. Συνεπώς στους «16» προχωρούν η «βασίλισσα» και οι «παρτενοπέι», ενώ στο Europa League συνεχίζουν οι Πορτογάλοι. Εκτός Ευρώπης οι Γερμανοί.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του Γκρουπ C:

Νάπολι-Μπράγκα 2-0

Ουνιόν-Ρεάλ Μαδρίτης 2-3

Τέλος, στο Γκρουπ D, Ίντερ και Ρεάλ Σοσιεδάδ έμειναν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) στο Μιλάνο, ενώ στο άλλο ματς, η Μπενφίκα επιβλήθηκε της Σάλτσμπουργκ με σκορ 3-1. Οι «νερατζούρι» και οι Βάσκοι περνούν χέρι-χέρι στους «16», ενώ οι «αετοί» της Λισαβόνας συνεχίζουν στο Europa League. Εκτός Ευρώπης οι «ταύροι».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του Γκρουπ D:

Ίντερ-Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0

Σάλτσμπουργκ-Μπενφίκα 1-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ