Επιβεβαίωσε τα προβλήματα των Γκρίλις και Μπερνάρντο Σίλβα ο Γκουαρντιόλα

Επιβεβαίωσε τα προβλήματα των Γκρίλις και Μπερνάρντο Σίλβα ο Γκουαρντιόλα

Πύρρειος νίκη αποδείχθηκε η χτεσινοβραδινή της Μάντσεστερ Σιτι απέναντι στην Κοπεγχάγη για τους «16» του Champions League, με τους τραυματισμούς των Γκρίλις και Μπερνάρντο Σίλβα.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι έφυγε με τη νίκη 3-1 από την Κοπεγχάγη, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League, απλοποιώντας τα πράγματα για τη ρεβάνς της 6ης Μαρτίου στο «Ετιχαντ».

Τα γκολ των «Σίτιζενς» πέτυχαν οι Κέβιν Ντε Μπρόινε (10′) και Μπερνάρντο Σίλβα (45+3′). Προς στιγμήν είχε ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους ο Μάττσσον στο 34′, με τους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα, ωστόσο, να μην επηρεάζονται από αυτό το τέρμα και να φτάνουν στη νίκη που τους δίνει μισή-πρόκριση. Μάλιστα, πέτυχαν και τρίτο γκολ, με σκόρερ τον Φόντεν στο 90+2′, ο ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» για το μέλλον του Χεζόνια από πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό

Η ομάδα όμως του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν χάρηκε τη μεγάλη νίκη, καθώς οι Τζακ Γκρίλις και Μπερνάντο Σίλβα αποχώρησαν τραυματίες, ενώ ο Γιόσκο Γκβάρντιολ θα χρειαστεί τρεις ακόμη εβδομάδες για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα στο δεξί του γόνατο.

«Ο Μπερνάντο και ο Τζακ αποχώρησαν τραυματίες, ενώ ο Γιόσκο θέλει ακόμη χρόνο για να επιστρέψει. Είναι μεγάλη απώλεια για την ομάδα», επιβεβαίωσε ο Καταλανός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ