Ο Όσιμεν απάντησε στον Λεβαντόφσκι (1-1), ο Γκαλένο σόκαρε την Άρσεναλ (1-0)

Ο Όσιμεν απάντησε στον Λεβαντόφσκι (1-1), ο Γκαλένο σόκαρε την Άρσεναλ (1-0)

Η Νάπολι απάντησε με τον Όσιμεν στο γκολ που πέτυχε ο Λεβαντόφσκι, κι έτσι η πρόκριση θα κριθεί στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Ο Γκαλένο με ένα... έργο τέχνης στο 94' έδωσε την νίκη στην Πόρτο επί της Άρσεναλ και μαζί μικρό προβάδισμα πρόκρισης.

Νάπολι και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 1-1 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», με την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League να κρίνεται στον επαναληπτικό του «Μοντζουίκ» στις 12 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης: Τσικίνιο: «Είμαστε έτοιμοι για τη Φερεντσβάρος – Μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε»

Μετά από ένα «άσφαιρο» πρώτο μέρος, οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, όταν ο Λεβαντόφσκι μετά από ωραία κάθετη του Πέδρι σούταρε δυνατά και νίκησε τον Μέρετ, βάζοντας μπροστά την ομάδα του. Όμως, οι παρτενοπέι, δεν το έβαλαν κάτω και πίεσαν για την ισοφάριση κάτι που τελικά κατάφεραν 15 λεπτά αργότερα. Ο Όσιμεν, απέφυγε τον Ινίγκο Μαρτίνεθ και με ωραίο πλασέ έγραψε το τελικό 1-1, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τις δύο ομάδες.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ζεσούς, Ραχμάνι, Ντι Λορέντζο, Ολιβέρα, Καγιούστε (68’ Τραορέ), Λομπότκα, Πολιτάνο (77’ Ρασπαντόρι), Κβαρατσχέλια (68’ Λίντστρεμ), Οσιμέν (77’ Σιμεόνε)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Κανσέλο, Κουντέ, Ινίγο Μαρτίνεθ, Αραούχο, Κρίστενσεν (86’ Ρομέου), Ντε Γιονγκ, Γκιντογκάν, Πέδρι (86’ Φέλιξ), Γιαμάλ (80’ Ραφίνια), Λεβαντόφσκι.

Η Πόρτο ήταν ανώτερη από την Άρσεναλ σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και τελικά κατάφερε να πάρει αυτό που δικαιούταν. Οι Δράκοι μπήκαν καλύτερα στο Ντραγκάο και στο 21′ έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Γκαλένο, αρχικά να τραντάζει το αριστερό δοκάρι με δυνατό σουτ, και στην συνέχεια ο ίδιος εξ επαφής έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες και η επόμενη μεγάλη στιγμή στο ματς έγινε στο 94′, όταν και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Γκαλένο, είδε τον Ράγια εκτός εστίας και με ωραίο φαλτσαριστό σουτ, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και παράλληλα «ισχνό» προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του θεσμού.

ΠΟΡΤΟ: Ντιόγκο Κόστα, Πέπε, Βέντελ (90′ Εουστάκιο), Ζοάο Μάριο, Κονσεϊσάο (85’ Μπόρχες), Νίκο Γκονθάλεθ (81’ Χάιμε), Βαρέλα, Πεπέ, Βαρέλα, Οτάβιο, Εβανίλσον (85’ Μαρτίνες)

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ραγιά, Γουάιτ, Σαλιμπά, Κίβιορ, Γκάμπριελ, Έντεγκααρντ, Ράις, Χάβερτς, Σακά, Μαρτινέλι, Τροσάρ (74’ Ζορζίνιο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ