Ο Κουρτουά συμμετείχε μετά από 6 μήνες σε ομαδική προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κουρτουά συμμετείχε μετά από 6 μήνες σε ομαδική προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση βρίσκεται ο Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος συμμετείχε ξανά σε ομαδική προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης έξι μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους ο Τιμπό Κουρτουά.

Ο Βέλγος πορτιέρε της Ρεάλ Μαδρίτης, οποίος είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού τον προηγούμενο Αύγουστο στην πρεμιέρα του Ισπανικού πρωταθλήματος κόντρα στην Μπιλμπάο, συμμετείχε ξανά σε ομαδική προπόνηση της Βασίλισσας 6 μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ: «Έτσι θα πάρουμε την πρόκριση κόντρα στη Φερεντσβάρος»

Ο 32χρονος κίπερ έχει μπει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και πλέον μπορεί να παίρνει μέρος σε κάποιες ασκήσεις στο πρόγραμμα των Μερένχες. Μένει να φανεί αν η είδηση αυτή σημαίνει πως ο Κουρτουά θα μπορέσει μέσα στο επόμενο διάστημα να επιστρέψει στη δράση για τη Ρεάλ Μαδρίτης, και να τη βοηθήσει στην τελική ευθεία της σεζόν.

Ωστόσο, το ιατρικό τιμ των Μπλάνκος δεν θέλησε να δώσει λανθασμένες εντυπώσεις και σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο της Ρεάλ, δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με τις προθεσμίες που έχει  προγραμματιστεί για την επιστροφή του Κουρτουά στις αρχές του Απρίλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ