Μπάγερν: Η απάντηση του Τούχελ για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει μετά το ματς με τη Λάτσιο

Μπάγερν: Η απάντηση του Τούχελ για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει μετά το ματς με τη Λάτσιο

Ο Τόμας Τούχελ ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αποχώρησης του σε περίπτωση που η Μπάγερν Μονάχου γνωρίσει τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League με τον Γερμανό τεχνικό να είναι ξεκάθαρος.

Η Μπάγερν Μονάχου καλείται αύριο (5/3) το βράδυ (22:00) να αντιστρέψει το εις βάρος της 1-0 κόντρα στην Λάτσιο και να είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο για τους «8» του Champions League.

Ένα κρίσιμο ματς το οποίο έρχεται στο χειρότερο timing για τους Βαυαρούς, οι οποίοι περνούν μια κρίση, όντας στο -10 από την πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν στο πρωτάθλημα, αλλά και εκτός Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των play offs – Όλο το πρόγραμμα (pic)

Κάπως έτσι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τόμας Τούχελ να αποχωρεί άμεσα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας σε περίπτωση αποκλεισμού από το Champions League πληθαίνουν καθημερινά, με τον Γερμανό τεχνικό να δέχεται και σχετική ερώτηση στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραμονές του αγώνα και να απαντά:

«Όχι από μένα. Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλους μέσα στο κλαμπ. Μπορώ να πω ότι κανένας δεν έχει μεγαλύτερη φιλοδοξία για τη νίκη από μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ