Γκουαρντιόλα: «Oι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά»

Γκουαρντιόλα: «Oι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά»

Ο Πεπε Γκουαρντιόλα μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Κοπεγχάγη.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να νίκησε με 3-1 την Κοπεγχάγη στη Δανία στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στη φάση των «16» του Champions League, αλλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει προειδοποιήσει ότι αύριο (6/3) δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός.

Η Μάντσεστερ Σίτι, δεύτερη στην Premier League, αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ την Κυριακή, από την οποία υπολείπεται έναν βαθμό, αλλά ο Καταλανός προπονητής είπε ότι η εστίαση παραμένει στην πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League: «Στο ποδόσφαιρο, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Όλα μπορούν να συμβούν», είπε στους δημοσιογράφους. «Δεχόμαστε γκολ στο 85ο λεπτό, δεχόμαστε δεύτερο, πρέπει να πάμε στην παράταση. Σέβομαι πολύ την Κοπεγχάγη. Αμύνονται, έχουν καλό σύστημα, είναι πραγματικά καλά οργανωμένοι», πρόσθεσε.

Ο Γκουαρντιόλα ανέφερε το παράδειγμα της Λειψίας, την οποία η Σίτι κέρδισε 3-1 στη φάση των ομίλων, αλλά στη συνέχεια έμεινε πίσω με 2-0 εντός έδρας, προτού αντισταθεί για να κερδίσει με 3-2: «Δύο λάθη, μηδέν δύο», είπε. «Αν δεχόμασταν άλλο ένα γκολ θα ήμασταν δεύτεροι στον πίνακα».

Ο επιθετικός της Σίτι Έρλινγκ Χάαλαντ απηχούσε τα συναισθήματα του προπονητή του: «Δεν είχα σκεφτεί το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ μέχρι που με ρωτήσατε τώρα», είπε.

«Είμαι συγκεντρωμένος στην Κοπεγχάγη. Σιγουρα θα είναι ένα τεράστιο παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε γενναίοι και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι η επιλογή της ομάδας για τη σύγκρουση με τη Λίβερπουλ θα εξαρτηθεί από την φυσική κατάσταση των παικτών μετά τον αγώνα της Κοπεγχάγης: «Η επιλογή εξαρτάται από τους παίκτες, από το πώς νιώθουν. Ο ανταγωνισμός είναι τόσο σημαντικός γιατί στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και πρέπει να το γνωρίζεις», είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ