ΠΑΟΚ: Αμφίβολος για Ζάγκρεμπ ο Σαμάτα

ΠΑΟΚ: Αμφίβολος για Ζάγκρεμπ ο Σαμάτα

Αύριο θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Αλί Σαμάτα στο παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ, έπειτα από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League, που βρήκε τους Θεσσαλονικείς στην πρώτη θέση, στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση του Ζάγκρεμπ κόντρα στη Ντιναμό (7/3, 22:00), στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες για τους «16» του UEFA Europa Conference League.

Η προετοιμασία της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου άρχισε το πρωί της Τρίτης (5/3) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν υπό δυνατή βροχή στο γήπεδο, πάνω στο τακτικό κομμάτι με έμφαση στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έπαιξαν κι οικογενειακό δίτερμα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Στην κορυφή είναι ο αριθμός 27

Ο Άλι Σαμάτα αποχώρησε από το παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος» με έναν μυϊκό σπασμό στη μέση, εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε. Ο Τανζανός φορ υποβλήθηκε σε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο. Εκτός προπόνησης έμεινε κι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση.

Την Τετάρτη (6/3) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία. Η προπόνηση είναι ανοιχτή για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» θα αναχωρήσει το απόγευμα για Κροατία και στις 19:30 θα διεξαχθεί στο «Μακσιμίρ» η συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου και του Ντόμινικ Κοτάρσκι, που θα εκπροσωπήσει τους συμπαίκτες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ