Μιγιάτοβιτς: «Η Ρεάλ δεν ανέχεται συμπεριφορές σαν αυτή του Βινίσιους»

Μιγιάτοβιτς: «Η Ρεάλ δεν ανέχεται συμπεριφορές σαν αυτή του Βινίσιους»

Ο Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς δεν άφησε ασχολίαστο το περιστατικό του Βινίσιους με τον Ορμπάν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης-Λειψία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στα προημιτελικά του Champions League αφού απέκλεισε τη Λειψία μετά το 1-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με την αναμέτρηση όμως να σημαδεύεται από την άσχημη χειρονομία του Βινίσους να πιάσει τον Βίλι Ορμπάν των Γερμανών από τον λαιμό.

Ο πρώην άσος των «μερένγκες», Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, δεν άφησε ασχολίαστη την κίνηση του Βραζιλιάνου, τονίζοντας πως η Ρεάλ δεν ανέχεται συμπεριφορές σαν αυτή του νεαρού μεσοεπιθετικού της «βασίλισσας».

Οι δηλώσεις του Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς:

«Η φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης δεν ανέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορά, ίσως σε κάποια άλλη ομάδα. Αν αυτό είχε γίνει εναντίον μας, όλοι θα μιλούσαν για την UEFA. Πρέπει να είμαστε υποκειμενικοί.

Ο Βινίσιους είναι ξεχωριστός παίκτης. Αυτός κάνει τη διαφορά. Του αξίζει όλος ο σεβασμός. Όλοι, όμως, σου λένε ότι πρέπει να αλλάξεις συμπεριφορά. Τον συμβουλεύω να βρει τρόπο να ηρεμήσει αλλιώς δεν θα γίνει μεγάλος παίκτης.

Δεν θυμάμαι ποτέ τέτοιο παιχνίδι για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Χάρη στο Θεό είναι ακόμα στο Champions League. Πραγματικά σας το λέω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ