Εύκολα στους «8» η Σίτι (3-1) – «Καρδιοχτύπησε» αλλά πέρασε η Ρεάλ (1-1)

Εύκολα στους «8» η Σίτι (3-1) – «Καρδιοχτύπησε» αλλά πέρασε η Ρεάλ (1-1)

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε και στο «Έτιχαντ» με 3-1 της Καπεγχάγη και πέρασε με άνεση στους «8» - Η Ρεάλ δεν έπεισε κόντρα στην Λειψία, αλλά μετά το 1-1 στην Μαδρίτη πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά

Η Μάντσεστερ Σίτι, μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα με την Κοπεγχάγη, επικράτησε με το ίδιο σκορ των Δανών στο «Έτιχαντ» και πήρε με ευκολία την πρόκριση για τους «8» του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Χωρίς Γουόκαπ, Λαρεντζάκη κόντρα στη Βίρτους, μέσα ο Γουίλιαμς-Γκος

Oι Πολίτες «ξεμπέρδεψαν» νωρίς με την πρόκριση αφού μόλις στο 10′ είχαν πάρει προβάδισμα δύο γκολ με τους Ακάντζι (5′) και Άλβαρες (9′). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Ελιουνούσι στο 29′, όμως ο Χάαλαντ έγραψε το 3-1 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ντίας (68’ Στόουνς), Λιούις, Ακάντζι, Γκβάρντιολ, Ρόδρι (46’ Σέρτζι Γκόμεθ), Κόβατσιτς, Νούνες (74’ Χάμιλτον), Μπομπ, Άλβαρες, Χάαλαντ (88’ Ράιτ).

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Γκράμπαρα, Ντικς, Βάβρο, Γέλερτ (78’ Μέλινγκ), ΜακΚένα, Φρόχολντ (58’ Μάτσον), Κλεμ (68’ Χόιλουντ), Άνκερσεν, Όσκαρσον (68’ Κορνέλιους), Ασουρί (58’ Μπαρντάτζι), Ελιουνούσι

Η Ρεάλ Μαδρίτης  με την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στη Λειψία (1-1) στη ρεβάνς του νικηφόρου 1-0 επί γερμανικού εδάφους, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, αν και προβλημάτισε με την απόδοσή της.

Η Λειψία απέδειξε ότι δικαιούτο κάτι καλύτερο στην αποψινή ρεβάνς του «Μπερναμπέου». Ήταν ανώτερη από τους «μερένγκες» σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Όλμο στις καθυστερήσεις και παρότι «απάντησε» άμεσα στο γκολ του Βινίσιους (65′) με τον Όρμπαν (68′) (ο Βραζιλιάνος θα έπρεπε να είχε αποβληθεί πριν το γκολ που σημείωσε για βίαιη απώθηση στον Όρμπαν), δεν κατάφερε να βρει ένα ακόμη τέρμα που θα έστελνε τη ρεβάνς των «16» στην παράταση.

ΡΕΑΛ: Λούνιν, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Τσουαμενί, Κρόος (78’ Μόντριτς), Καμαβινγκά (46’ Ροντρίγκο), Μπέλινγκχαμ (85’ Χοσέλου), Βαλβέρδε, Βινίσιους

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Ορμπάν, Αϊνταρά (90’ Καμπλ), Ράουμ, Λουκεμπά, Σλάγκερ (85’ Ελμάς), Χένρικς, Σίμονς, Σέσκο (85’ Μπαουμγκάρτνερ), Όλμο, Οπεντά (78’ Πόουλσεν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ