Καπέλο: «Η Λειψία θα κέρδιζε 5-2 αν είχε την ποιότητα της Ρεάλ»

Καπέλο: «Η Λειψία θα κέρδιζε 5-2 αν είχε την ποιότητα της Ρεάλ»

Ο Φάμπιο Καπέλο στην ανάλυση της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την Λειψία τόνισε ότι οι «Ταύροι» θα πετύχαιναν μία μεγάλη νίκη αν είχαν την ποιότητα των Μερένχες

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League, έναντι της Λειψίας χάρις στην νίκη με 1-0 στην Γερμανία, ωσόσο προβλημάτισε με την απόδοσή της στην χθεσινή ισοπαλία στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η Λειψία πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφανίση χθες βράδυ κόντρα στην Βασίλισσα, ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και αποκλείστηκε. Αυτό το προσυπόγραψε με την ανάλυσή του για το ματς και ο Φάμπιο Καπέλο, με τον άλλοτε προπονητή των μερένγκες να παραδέχεται με δηλώσεις του στο «Sky Sport Italia» πως το σύνολο του Μάρκο Ρόζε θα μπορούσε να πάρει μεγάλη νίκη και πρόκριση κόντρα στην Ρεάλ αν ήταν αποτελεσματική στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Διαβάστε επίσης: Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ – Έτσι θα παίξει κόντρα στη Μακάμπι

«Η Λειψία έκανε μεγάλο παιχνίδι, κυριάρχησε, είχε μερικές ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Έπαιζαν καλά μέχρι να φτάσουν στη μεγάλη περιοχή της Ρεάλ και εκεί τους έλειπε η ποιότητα για να πάρουν το παιχνίδι.

Ήταν άτυχοι, έχοντας προσπάθεια στο δοκάρι στα τελευταία λεπτά. Η Ρεάλ υπέφερε και μάλιστα αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο της στο φινάλε του πρώτου μέρους», τόνισε ο Ιταλός παλαίμαχος προπονητής, και πρόσθεσε με νόημα: «Εάν η Λειψία είχε την ποιότητα της Ρεάλ, θα είχαν κερδίσει με σκορ 5-2».

Παρόμοιες τοποθετήσεις με αυτές του Φάμπιο Καπέλο είχαν και άλλοι καλεσμένοι του πάνελ, με τον Πάολο Ντι Κάνιο να ισχυρίζεται μεταξύ άλλων πως «η Λειψία κατέστρεψε την Ρεάλ» και τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να κάνει λόγο για «κουρασμένους παίκτες» από πλευράς Ρεάλ και «ατρόμητους ποδοσφαιριστές» από πλευράς Λειψίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ