Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ – Έτσι θα παίξει κόντρα στη Μακάμπι

Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ – Έτσι θα παίξει κόντρα στη Μακάμπι

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει καταστρώσει το πλάνο για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός από το πρώτο ματς με τη Μακάμπι - Οι σίγουροι και ο Μασούρας

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» των «16» του Europa Conference League και αντιμετωπίζει στο Καραϊσκάκη τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρώτο παιχνίδι, προκειμένου να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά.

Οι ερυθρόλευκοι θα κοντραριστούν με την ομάδα από το Ισραήλ σε ένα κατάμεστο γήπεδο, με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα και να πάνε με πλεονέκτημα στη Σερβία, σε μια βδομάδα από σήμερα για τη ρεβάνς.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει κάνει ένα «εκρηκτικό» ξεκίνημα στον Ολυμπιακό, έχει 6/6 σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έχει αλλάξει προς το καλύτερο τη ψυχολογία τόσο των παικτών όσο και του κόσμου και πλέον οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους μια μοναδική ευκαιρία προκριθούν και να βρεθούν στους «8».

Ο Βάσκος τεχνικός έχει κατασταλάξει για την ενδεκάδα και το πλάνο που θα ακολουθήσει κόντρα στη Μακάμπι, φαίνεται πως θα ακολουθήσει συνταγή… Βουδαπέστης και το μόνο σενάριο που «παίζει» για την αρχική ενδεκάδα είναι να προβεί σε μία αλλαγή σε σχέση με το ματς κόντρα στη Φερεντσβάρος.

Συγκεκριμένα, ο Μεντιλίμπαρ δεν σκοπεύει να αλλάξει κάτι στην άμυνα για το ματς με τη Μακάμπι, με τον Πασχαλάκη να είναι κάτω από τα δοκάρια, τους Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο και Ορτέγκα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, ενώ και στην μεσαία γραμμή δεν πρόκειται να αλλάξει την τριάδα των Τσικίνιο, Έσε και Όρτα που βρίσκονται με… κλειστά μάτια.

Ο «killer» Ελ Κααμπί είναι ο σίγουρος στην κορυφή της επίθεσης, αφού βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση, ενώ στις πλευρές θα είναι οι Ντάνιελ Ποντένσε και Κώστας Φορτούνης. Μοναδικός παίκτης που φαίνεται να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα είναι ο Γιώργος Μασούρας.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Κίνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ