Τσάβι: «Έπρεπε να είμαστε καλύτεροι από τη Νάπολι και ήμασταν»

Τσάβι: «Έπρεπε να είμαστε καλύτεροι από τη Νάπολι και ήμασταν»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες μίλησε μετλα από τη πρόκριση της Μπαρτσελόνα, στα προημιτελικά του Champions League, επί της Νάπολι.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες, «γέλασε τελευταίος», καθώς η ομάδα του διέψευσε τους επικριτές της, φτάνοντας στα προημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια.

Η εντός έδρας νίκη (3-1) της Μπαρτσελόνα επί της Νάπολι την οδήγησε στην πρόκριση με συνολικό σκορ 4-2. Οι πέντε φορές νικητές του Champions League δεν είχαν προκριθεί από τη φάση των ομίλων τις δύο τελευταίες σεζόν ενώ ηττήθηκαν στη φάση των «16» τη σεζόν 2020/21.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για τον Μάικ Τζέιμς – Το συμβόλαιο που ψάχνει, η διάρκεια και τα δύο ζητούμενα

Η Μπαρτσελόνα, η οποία καταλαμβάνει την τρίτη θέση στη LaLiga όντας οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, παλεύει για να βρει αγωνιστική σταθερότητα αυτή τη σεζόν και ο Τσάβι ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι θα έφευγε από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

«Δεχθήκαμε άδικη κριτική», είπε ο Τσάβι στους δημοσιογράφους. «Υπήρξε υπερβολική πίεση στους παίκτες όπως τελεσίγραφα, για ματς ζωής και θανάτου. Διάβασα μάλιστα ότι ήμασταν το αστείο του Champions League. Και τώρα τι;»

Ο Τσάβι είχε πει πριν από τον αγώνα ότι ο δεύτερος αγώνας της φάσης των «16» ήταν το μεγαλύτερο παιχνίδι της ομάδας στη σεζόν.

«Έπρεπε να είμαστε καλύτεροι από τη Νάπολι και ήμασταν, είναι μια περισσότερο από άξια πρόκριση, είναι μια από τις καλύτερες στιγμές μου ως προπονητής της Μπαρτσελόνα. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι γιατί είμαστε μία από τις οκτώ καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ