Με δύο σημαντικές απουσίες η Μάντσεστερ Σίτι στην Μαδρίτη για τον πρώτο προημιτελικό με την Ρεάλ

Με δύο σημαντικές απουσίες η Μάντσεστερ Σίτι στην Μαδρίτη για τον πρώτο προημιτελικό με την Ρεάλ

Xωρίς τους Γουόκερ και Άκε θα ταξιδέψει η Μάντσεστερ Σίτι στην Μαδρίτη για τον πρώτο αγώνα με την Ρεάλ στους «8» του Champions League την προσεχή Τρίτη (9/4,22:00)

Η Μάντσεστερ Σίτι θα κοντραριστεί με την Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά του Champions League, με στόχο να προκριθεί στην επόμενη φάση και να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Ωστόσο, οι Πολίτες προετοιμάζονται με αρκετά προβλήματα για τον πρώτο αγώνα με την Βασίλισσα (9/4,22:00) για το πρώτο ματς στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς θα ταξιδέψουν στην Μαδρίτη με δύο σημαντικές απουσίες στην αμυντική της γραμμή. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, οι Νέιθαν Ακέ και Κάιλ Γουόκερ, έχουν τεθεί νοκ άουτ για το ματς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Διαβάστε επίσης: Ποια ομάδα της Euroleague θέλει τον Σπανούλη

Επίσης στην αποστολή θα βρίσκεται ο Γιόσκο Γκβάρντιολ, με τον Κροάτη αμυντικό, όμως να μην βρίσκεται στο 100%, ο οποίος έφυγε με ενοχλήσεις από το Λονδίνο και το ματς με την Κρίσταλ Πάλας. Τα τρία αυτά προβλήματα, που συσσωρεύονται στην αμυντική γραμμή των πρωταθλητών Αγγλίας και Ευρώπης, δυσκολεύουν το έργο της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι γαλάζιοι του Μάντσεστερ, θέλουν να επαναλάβουν τον περσινό θρίαμβο, όταν απέκλεισαν την «βασίλισσα» στα ημιτελικά του Champions League και εν συνεχεία κατέκτησαν το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ