Ο Έντρικ πανηγύρισε το πρωτάθλημα με την Παλμέιρας και ετοιμάζει βαλίτσες για Μαδριτη

Ο Έντρικ πανηγύρισε το πρωτάθλημα με την Παλμέιρας και ετοιμάζει βαλίτσες για Μαδριτη

Με πρωταγωνιστή τον Εντρικ, η Παλμέϊρας επικράτησε με 2-0 της Σάντος στον τελικό του πρωταθλήματος της πολιτείας του Σάο Πάολο με τον νεαρό Βραζιλιάνο να ετοιμάζει πλέον βαλίτσες για Μαδρίτη.

Με πρωταγωνιστή τον Εντρικ, ο οποίος τον Ιούλιο θα ενταχθεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, η Παλμέϊρας επικράτησε με 2-0 της Σάντος στον τελικό του πρωταθλήματος της πολιτείας του Σάο Πάολο, καθώς ο νεαρός επιθετικός συμμετείχε και στα δύο γκολ της ομάδας του, που νίκησε με 2-0. Ενα αποτέλεσμα που ανέτρεψε την ήττα με 1-0 που γνώρισε η Παλμέϊρας στο πρώτο ματς.

Ο 17χρονος Βραζιλιάνος, κέρδισε ένα πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ραφαέλ Βέιγκα στο 33ο λεπτό του αγώνα και συμμετείχε επίσης στο δεύτερο γκολ της Παλμέιρας, που σημείωσε ο Αργεντινός Ανιμπαλ Μορένο στο 67ο λεπτό.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Στον… ιστό του Στέφαν Γιόβετιτς (vids)

Οι βραζιλιάνικοι σύλλογοι αγωνίζονται σε περιφερειακές διοργανώσεις κατά τους πρώτους μήνες του έτους, πριν από την έναρξη του εθνικού πρωταθλήματος στα μέσα Απριλίου.

Στο στάδιο Maracana, η Φλαμένγκο που θεωρείται η πιο δημοφιλής ομάδα της Βραζιλίας, κατέκτησε τον 38ο τίτλο της πρωταθλήτριας της πολιτείας του Ρίο ντε Τζανέιρο, νικώντας εύκολα την Νόβα Ιγκουάτσου με 1-0, ενώ είχαν επικρατήσει με 3-0 και στον πρώτο τελικό.

Ο Τίτε, πρώην προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, σήκωσε το πρώτο του τρόπαιο από την άφιξή του στη Φλαμένγκο τον περασμένο Οκτώβριο, για την επιστροφή του στον πάγκο μετά τον αποκλεισμό της «σελεσάο» στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ