Αρτέτα: «Είμαι θαυμαστής του Τούχελ, δεν είναι μόνο ο Κέιν η Μπάγερν»

Αρτέτα: «Είμαι θαυμαστής του Τούχελ, δεν είναι μόνο ο Κέιν η Μπάγερν»

Ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μπάγερν και τον Τόμας Τούχελ ενόψει του πρώτου προημιτελικού στο Champions League, ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει οι παίκτες της Άρσεναλ να αντιμετωπίσουν τον Χάρι Κέιν

Η Άρσεναλ είναι έτοιμη να υποδεχτεί αύριο στο «Amirates» την Μπάγερν Μονάχου (9/2,22:00) για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «8» του Champions League, με τους κανονιέρηδες να πηγαίνουν με φόρα μετά το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα στους πρώτους μήνες του 2024.

Ο Μικέλ Αρτέτα στην συνέντευξη Τύπου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Βαυαρούς, ενώ δήλωσε ότι είναι θαυμαστής του Τόμας Τούχελ. Τέλος, ο Βάσκος τεχνικός, αποκάλυψε πως οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν τον Χάρι Κέιν.

Διαβάστε επίσης: Κολοσσός – Παναθηναϊκός AKTOR 74-79: Με το ζόρι και 25 βολές οι πράσινοι στην Ρόδο (vid)

«Απολαμβάνουμε πραγματικά αυτές τις στιγμές, είμαστε εκεί που θέλουμε να βρισκόμαστε σε Premier League και Champions League.

Απέναντί μας το βράδυ της Τρίτης θα βρούμε έναν από τους συλλόγους με τους περισσότερους θριάμβους στην Ευρώπη αλλά ανυπομονούμε να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (08/04) ο 42χρονος προπονητής, και πρόσθεσε:

«Είναι ομάδα τοπ επιπέδου, είμαι μεγάλος θαυμαστής του Τούχελ, του τρόπου που δουλεύει στο γήπεδο και δημιουργεί τις ομάδες του.

Έχω μάθει πολλά από εκείνον, κοιτάζοντας αυτά που έκανε. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και τώρα θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, εάν το πετύχουμε θα έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε την Μπάγερν».

Όσον αφορά στον κίνδυνο που ακούει στο όνομα «Χάρι Κέιν» και ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη φορά στο δρόμο της Άρσεναλ μετά από την αποχώρησή του από την Τότεναμ, ο Αρτέτα είπε: «Δεν είναι μόνο αυτός, έχουν άλλα 10 άτομα. Γνωρίζουμε την ποιότητα όλων των παικτών της Μπάγερν και ειδικά τη δική του. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε ομαδικά.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για εμάς είναι η συνέπεια του Κέιν, δείτε τα νούμερα που είχε τα 10 προηγούμενα χρόνια. Εκπληκτικά! Μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους, εμείς θα προσπαθήσουμε να μην τροφοδοτηθεί εύκολα».

Κληθείς τέλος να στείλει ένα μήνυμα στους φίλους των κανονιέρηδων που βλέπουν την ομάδα τους να επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στα προημιτελικά του Champions League, o Αρτέτα τόνισε: «Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο, γεμάτο πάθος και συναισθήματα. Είναι εδώ και 15 χρόνια που έχουμε να ζήσουμε κάτι παρόμοιο, αυτό δείχνει πόσο ξεχωριστή θα είναι αυτή η βραδιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ