O Nτεπάι τραυματίστηκε και χάνει τους προημιτελικούς της Ατλέτικο με την Ντόρτμουντ

O Nτεπάι τραυματίστηκε και χάνει τους προημιτελικούς της Ατλέτικο με την Ντόρτμουντ

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί στις αναμετρήσεις της με την Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά του Champions League η Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς ο Ντεπάι να ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία θα παραταχτεί με μία σημαντική απουσία στους προημιτελικούς του Champions League κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Όπως ανακοίνωσαν οι «ροχιμπλάνκος», ο Μέμφις Ντεπάι ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό στο αριστερό του πόδι και θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 3-4 εβδομάδες προκειμένου να αναρρώσει.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα του «Μέντι» για το ματς της χρονιάς

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολλανδός επιθετικός θα απουσιάσει τόσο από τις κρίσιμες αναμετρήσεις με τους Βεστφαλούς (10/4 στη Μαδρίτη και 16/4 στη Γερμανία), ενώ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του ούτε στα παιχνίδια με Τζιρόνα (13/4), Αλαβές (21/4) και Αθλέτικ Μπιλμπάο (27/4) για τη La Liga.

Την φετινή σεζόν, ο 30χρονος διεθνής άσος έχει αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια, και έχει σκοράρει συνολικά 9 φορές ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ στους συμπαίκτες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ