Δημάτος : «Καθοριστική για την ΑΕΚ η σημερινή κλήρωση των προκριματικών του Champions League»

Δημάτος : «Καθοριστική για την ΑΕΚ η σημερινή κλήρωση των προκριματικών του Champions League»

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ αναλύει τα δεδομένα και εξηγεί πως επηρεάζει την Ένωση η σημερινή κλήρωση του πρώτου και του δεύτερου προκριματικού του Champions League.

H σημερινή κλήρωση των προκριματικών του Champions League για τον πρώτο και τον δεύτερο προκριματικό παρουσιάζει ενδιαφέρον και για την ΑΕΚ. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανάλυση του Διευθυντής της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ Ανδρέα Δημάτου, από τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα φανούν οι τελικοί υποψήφιοι που θα συναντήσει μπροστά της Ένωση, στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού, στις 23 Ιουλίου.

Αναλυτικά το ποστ του στο Facebook: 

Αυτό που έχει περάσει απαρατήρητο είναι ότι η σημερινή κλήρωση του πρώτου και του δεύτερου προκριματικού του Champions League στο μονοπάτι των πρωταθλητών μπορεί να μην έχει τη συμμετοχή της ΑΕΚ, που μπαίνει στον τρίτο προκριματικό, αλλά σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει και τη δική της κλήρωση στις 23 Ιουλίου!

Άλλωστε η ΑΕΚ εκεί θα κληρωθεί πιθανότατα με ζευγάρι του δεύτερου προκριματικού (ο μοναδικός… μονός υποψήφιος αντίπαλος θα είναι η Σάλτσμπουργκ που μπαίνει μαζί της στον τρίτο) από αυτά που θα σχηματιστούν με τη σημερινή κλήρωση.

Στην ουσία η ΑΕΚ θα δει σήμερα το ταμπλό των υπολοίπων πέντε ομάδων που μπορεί να συναντήσει στις 7-8 και 14-15 Αυγούστου με τις υπόλοιπες πέντε να πρέπει να προκριθούν και από τον πρώτο και από τον δεύτερο προκριματικό.

Με αλλά λόγια από το ταμπλό της κλήρωσης σε Α’ και Β’ προκριματικό που θα έχουν οι Λουντογκορετς, Σέλτικ, ΑΠΟΕΛ, Λέγκια και Αστάνα θα προέλθει ο δικός της αντίπαλος στον τρίτο προκριματικό!

Για να γίνει κατανοητό τα ζευγάρια του δεύτερου προκριματικού που θα έχουν μέσα αυτές τις ομάδες θα είναι στους ισχυρούς στην κλήρωση της 23ης Ιουλίου και στο δρόμο της ΑΕΚ αν υπάρξουν εκπλήξεις μπορεί μα βρεθούν οι ομάδες που τυχόν τις αποκλείσουν και προκριθούν αφού όταν θα γίνει η κλήρωση του τρίτου προκριματικού με τη συμμετοχή της ΑΕΚ δεν θα έχουν καν ξεκινήσει οι διπλές αναμετρήσεις του δεύτερου προκριματικού στις 24-25 Ιουλίου και 31/7 – 1 Αυγούστου…

Όλα αυτά αφορούν κάποια από τα (πολλά) νέα δεδομένα της διοργάνωσης στον νέο τριετή της κύκλο και κυρίως τις πολλές αλλαγές στην προκριματική διαδικασία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ